2021.01.17. 7:19


A közölt adatok a kiválasztott áruházra vonatkoznak a megjelenítés, illetve a nyomtatás időpontjában. Változásokért nem vállalunk felelősséget.

Einhell Power X-Change indulókészlet akkumulátorral és töltőkészülékkel 18 V 3 A

Cikkszám 4194734

Az OBI áruházban Budapest, Fogarasi út

nem elérhető

Akkuk elektromos szerszámokhoz

Termékleírás

Cikkszám 4194734

A 3 Ah-s kivitelben készült Einhell Power X-Change indulókészlet - az Einhell készülékek praktikus kiegészítőjeként - egy akkumulátort és egy PXC töltőkészüléket tartalmaz. A szabványosított Power X-Change akkumulátorprogramnak köszönhetően az Einhell elektromos szerszámainak és kerti eszközeinek széles választékát használhatja zavaró kábelek, ill. egy ládányi különböző akkumulátor nélkül. Egyszerűen és gyorsan tud időt, pénzt és helyet megtakarítani, így teljes mértékben a munkára koncentrálhat.

Power X-Change akkumulátorok: nagy teljesítményű, intelligens, biztonságos
A Power X-Change család 18 V-os és 3 Ah-s nagy teljesítményű Einhell akkumulátora több intelligens ellenőrzőrendszert egyesít. Mivel mikroprocesszorral van ellátva, így folyamatosan felügyeli bármely rendelkezésre álló paramétert a használatára vonatkozóan. Így optimalizálja a leadott tápfeszültséget, és megakadályozza a túlzott mértékű hőmérséklet-növekedést. A kiváló minőségű lítiumionos akkumulátorcellák a lehető legjobban védenek az önkisülés ellen. A töltési folyamatot egy aktív töltéskezelő rendszer irányítja, amely minden megadott töltési állapot esetén lehetővé teszi az akkumulátor biztonságos feltöltését. Az akkumulátor teljes lemerülése vagy mélykisülés esetén automatikusan javító üzemmódot alkalmaz, amelynek révén - az egyszerű akkumulátoroktól eltérően - teljesen elkerülhetők a káros hatások. Az akkumulátor felső oldalán található háromfokozatú LED-es kijelzőn egy pillantással ellenőrizhető az akkumulátor aktuális töltöttségi állapota.

Kényelmes használat
Az Ön kényelme érdekében az akkumulátor egy kényelmes markolattal ellátott, gumírozott házzal rendelkezik. Ez nagy fokú ütés elleni védelemről és biztos tartásról gondoskodik. Az akkumulátor kivétele esetén ergonomikus kezelést is lehetővé tesz, illetve védi az érzékeny csuklóízületeket.

A Power X-Change töltőkészülék - gyors és kíméletes
A 18 V-os, 30 perces Einhell PXC töltőkészülékkel minden Power X-Change akkumulátor rövid idő alatt kíméletesen feltölthető, igazodva minden egyes töltési folyamat optimális feltételeihez. Az akkumulátor állapota emiatt folyamatos ellenőrzés alatt áll a töltés során, és megtörténnek a helyzetnek megfelelő korrekciók. Az intelligens töltéskezelő minden lényeges paramétert módosít, így megfelelően korrigálja a töltési ciklust. Ez a Power X-Change akkumulátorok már meglévő rendszerein túl megnöveli az akkumulátor élettartamát, és nagyobb mértékű biztonságról gondoskodik. Az akkumulátor töltési állapotára vonatkozó aktuális információkat leolvashatja a beépített hatfokozatú kijelzőn. Szükség esetén a töltőkészülék egyszerűen felszerelhető a falra.

Müszaki adatok

Termékjellemzők
Árucikk típusa:Akkuk és töltőkészülékek
Hosszúság:215 mm
Szélesség:85 mm
Magasság:139 mm*Tájékoztatjuk kedves vásárlóinkat, hogy a használt elektromos, illetve elektronikus eszközöket, melyek kínálatunkban megtalálhatóak, vagy azokkal azonos jellegűek és funkciójúak, díjmentesen átvesszük.
Hulladékkezelési útmutató

Méretek és tömeg (nettó)
Tömeg:1,13 kg
Magasság:13,9 cm
Szélesség:21,5 cm
Mélység:8,5 cm

A termékek megadott ára és elérhetősége az „Én áruházam" címszó alatt kiválasztott áruház jelenleg érvényes árait és elérhetőségeit jelenti.
A megadott árak forintban értendőek és tartalmazzák a törvényben előírt mértékű áfát.
JVÁ= a gyártó által javasolt fogyasztói ár

Lap tetejére