2020.09.19. 23:56


A közölt adatok a kiválasztott áruházra vonatkoznak a megjelenítés, illetve a nyomtatás időpontjában. Változásokért nem vállalunk felelősséget.

LUX 1 PowerSystem A-LS-2x20/15 akkumulátoros lombszívó/-fúvó

Cikkszám 4292082
  • 1 PowerSystem: 20 V-os akkumulátor a házba és a kertbe
  • 2 db 20 V-os lítiumion akkumulátorral üzemel (külön kaphatók)
  • Nagy teljesítményű motor fokozatmentesen szabályozható fúvó-/szívósebességgel
  • Max. fúvósebesség: 245 km/h, valamint nagy teljesítmény
Termékinformáció
44 990 Ft

Áfával növelt ár Áfa 27%

Az OBI áruházban Budapest, Fogarasi út

5 termék kapható

Termékleírás

Cikkszám 4292082

A rugalmasan használható LUX-TOOLS A-LS-2x20/15 akkumulátoros lombszívó praktikus 3 a 1-ben funkciójának köszönhetően univerzális segítőtárs az avar és a nem letapadt szennyeződések szívásában, fúvásában és aprításában. Vezeték nélkül, mobilan használhatja a kert bármely részének tisztításához. A lombfúvó nagy teljesítményű motorral rendelkezik. Fúvó- és szívóteljesítménye fokozatmentesen szabályozható. Az ergonomikus kialakítású, Softgrip bevonattal ellátott fő markolat gondoskodik a fáradásmentes munkavégzésről, még hosszabb használat esetén is. A nagy teljesítményű akkumulátoros lombszívó a LUX 1 PowerSystem termékcsalád tagja, és ezen sorozat 20 V-os, 2 Ah-s vagy 4 Ah-s lítiumion akkumulátoraiból kettőre van szükség az üzemeltetéséhez. Két darab 4 Ah-s akkumulátor használatát javasoljuk. A készülék optimális működése érdekében a két akkumulátor azonos töltöttséggel rendelkezzen. Ellenkező esetben a gyengébb töltésű akkumulátor visszafogja a jobban feltöltött akkumulátort. Az akkumulátorok és a dupla töltőkészülék külön vásárolhatók meg.

Nagy gyűjtőzsákkal
A kombinált készülék nagy, 680 m /h-s szívóteljesítménnyel rendelkezik. Ráadásul a szívóüzembe integrált szecskázó funkció növeli a gyűjtőkapacitást. 8:1 mulcsolási arányának köszönhetően gyorsan elvégezhető a munka. A fúvó funkció 245 km/h-s sebességgel rendelkezik. A hajlított fúvócsőnek köszönhetően a kívánt irányba terelheti a száraz vagy nedves avart. A 15 literes textil gyűjtőzsáknak köszönhetően nagyobb területeket is megtisztíthat az avartól. Ehhez a nagy nyílás egyszerű ürítést tesz lehetővé.

Egy akkumulátor - két világ: 1 PowerSystem
A különböző akkumulátorok és töltőkészülékek kora lejárt - mindez a LUX-TOOLS 1 PowerSystem akkumulátornak köszönhető. Ez az átfogó rendszer elegendő az összes ház körüli és kerti munkálathoz. Ahelyett, hogy minden egyes készülékhez különböző akkumulátorai lennének, most az összes készüléket egyetlen akkumulátortípussal üzemeltetheti. Ez nem csak praktikus, hanem spórolást is lehetővé tesz. És a Twin Power technológiának köszönhetően két darab 20 V-os akkumulátorral a nagy teljesítményű, 40 V-os kerti gépek is üzemeltethetők - mindössze egy akkumulátorrendszerrel!

Az 1 PowerSystem az akkumulátorok legújabb generációjának legelőnyösebb tulajdonságait egyesíti. Az optimális töltésvezérlés, az akkumulátor hűtésére szolgáló légcsatornás rendszer, a ház biztonságot és hosszú élettartamot elősegítő kialakítása, valamint a kiváló minőségű akkumulátorcellák még nagy igénybevételt jelentő munkák esetén is optimális megbízhatóságot és biztonságot kínálnak. Fedezze fel a vezeték nélküli munkavégzés szabadságát a ház körül és a kertben a LUX-TOOLS 1 PowerSystem használatával.

Müszaki adatok

Termékjellemzők
Típus:Kombinált készülék
Szívóteljesítmény:680 m³/h
Maximális fúvási sebesség:245 km/h
Gyorstöltő:Nem
Gyűjtőzsák kapacitás:15 l
Akkumulátor feszültség:20 V*Tájékoztatjuk kedves vásárlóinkat, hogy a használt elektromos, illetve elektronikus eszközöket, melyek kínálatunkban megtalálhatóak, vagy azokkal azonos jellegűek és funkciójúak, díjmentesen átvesszük.

A hulladékkezeléssel kapcsolatban további tájékoztatást az alábbi linken talál:

Hulladékkezelési útmutató

Méretek és tömeg (nettó)
Tömeg:3,25 kg
Magasság:35,0 cm
Szélesség:18,0 cm
Mélység:91,0 cm

További részletek

Lefoglalom és átveszem az én áruházamban

Rendelés helyett a kívánt termékeket online, díjmentesen le is foglalhatja és mindössze 4 óra múlva, de legkésőbb a következő nyitvatartási napon átveheti OBI áruházában.

A termékek megadott ára és elérhetősége az „Én áruházam" címszó alatt kiválasztott áruház jelenleg érvényes árait és elérhetőségeit jelenti.
A megadott árak forintban értendőek és tartalmazzák a törvényben előírt mértékű áfát.
JVÁ= a gyártó által javasolt fogyasztói ár

Lap tetejére