2020.09.21. 5:08


A közölt adatok a kiválasztott áruházra vonatkoznak a megjelenítés, illetve a nyomtatás időpontjában. Változásokért nem vállalunk felelősséget.

Black+Decker BCHTS36B Basis akkumulátoros sövénynyíró Powercommand funkcióval 36

Cikkszám 4439204
  • Közepes méretű sövényekhez és legfeljebb 22 mm vastag ágakhoz, 55 cm-es kardhosszúsággal
  • Cut blokkolásgátló funkcióval: a kés impulzusai által szünteti meg a blokkolást vágás közben
  • Hajlított kialakítású fogak az alapos vágási teljesítményért
  • A veze
Termékinformáció
 
39 490 Ft

Áfával növelt ár Áfa 27%

Az OBI áruházban Budapest, Fogarasi út

Kizárólag az áruházban rendelhető meg.

Termékleírás

Cikkszám 4439204

A Powercommand funkcióval rendelkező Black+Decker BCHTS36B akkumulátoros sövénynyíró kiválóan alkalmas legfeljebb 22 mm vastag ágak vágásához, valamint közepes sövények nyírásához. Nagy teljesítményével, valamint rendkívüli kényelmével és biztonságával győzi meg a vásárlókat.

"Cut" blokkolásgátló funkció
A sövénynyírás fizikailag megerőltető, és akár egy egész napon át tarthat. Még bosszantóbb tehát, ha a sövénynyíró beszorul egy vastag fadarabba. Ennek megakadályozása érdekében az új Black+Decker Powercommand sövénynyírók "Cut" blokkolásgátló funkcióval rendelkeznek. Gombnyomásra egyesével adhat le késimpulzusokat a fára, amelyek oldják a blokkolást, és szépen átvágják a fát. Ezzel kímélhető a kés és a fa - és a készülék használójának idegei is.

A vastag ágak sem jelentenek problémát
Ha a sövénynyírás közben valamivel vastagabb ággal találkoznak, a hobbikertészeknek gyakran szerszámot kell váltaniuk. Ugyanis sok sövénynyíró legfeljebb 20-25 mm vastag ágakkal tud megbirkózni. A BCHTS36B elektromos sövénynyíró megfelelő felszereltséggel rendelkezik az ilyen esetekhez. A fűrészlap új fejlesztésű csúcsa révén a kisebb, max. 35 mm vastag ágak gond nélkül elfűrészelhetők. Ehhez a fűrészlap csúcsát egyszerűen az adott ágra kell illeszteni. Ez megkönnyíti a vágást, és megelőzi a nem kívánatos rezgéseket.

Fáradásmentes sövénynyírás
A kések egyedülálló, hajlított fogas kialakítása alapos és megbízható vágási teljesítményt garantál, és legfeljebb 22 mm vastag ágak könnyed vágását teszi lehetővé. A felület speciális bevonatának köszönhetően a kés hosszú ideig éles marad, és rendkívül strapabíró.

Optimális egyensúly a kétkezes markolatnak köszönhetően
A kés és a (kétkezes) markolat közötti optimális egyensúly ergonomikus és fáradásmentes munkavégzést tesz lehetővé. A súlypont úgy helyezkedik el, hogy jelentősen csökkenjen a kar-, váll- és hátizom terhelése. A kengyelfogantyú rendkívül kényelmes kezelést, optimális vezérlést és nagyobb biztonságot kínál. A formaterv számos megfogási pozíciót, és ezáltal rugalmas munkavégzést tesz lehetővé.

Egy akkumulátor - számos alkalmazási lehetőség
A Black+Decker 36 V-os akkumulátorcsalád tagjaként a lítiumion akkumulátor számos további Black+Decker készülékben használható, például fűnyíróban, láncfűrészben vagy nyeles porszívóban.(A csomag nem tartalmazza az akkumulátort és a töltőkészüléket.)

A termékek megadott ára és elérhetősége az „Én áruházam" címszó alatt kiválasztott áruház jelenleg érvényes árait és elérhetőségeit jelenti.
A megadott árak forintban értendőek és tartalmazzák a törvényben előírt mértékű áfát.
JVÁ= a gyártó által javasolt fogyasztói ár

Lap tetejére