Termékkínálat

Szolgáltatások

Create! by OBI
Hozzon létre valami egyedit! Praktikus bútorok és kiegészítők modern dizájnban – készítse el saját kezűleg! Mi biztosítjuk a hozzávalókat.
Create! by OBI weboldalra

Az Ön böngészőjének beállításai tiltják a cookie-kat. Annak érdekében, hogy a honlap funkciói korlátozás nélkül használhatóak legyenek, kérjük, engedélyezze a cookie-kat, és frissítse az oldalt.

Az Ön webböngészője elavult. Frissítse böngészőjét a nagyobb biztonság, sebesség és élmény érdekében!

Gardena PowerCut Li-40/30 akkumulátoros szegélynyíró

Cikkszám 4046207

Az OBI áruházban Budapest, Fogarasi út

nem elérhető

Akkus szegélynyíró

Hasonló termékek

Termékleírás

Cikkszám 4046207

Az erős Gardena PowerCut Li-40/30 akkumulátoros szegélynyíróval a magas fű és gaz is egyszerűen eltűntethető. Az ergonomikus kialakítású markolat és a kiegészítő fogantyú biztosítják a laza testtartást és emellett a készülék biztos irányítását is.

A markolaton található kezelőegységen lehet leolvasni az akkumulátor töltöttségi állapotát, és a fűnyíró maximális működési ideje érdekében itt lehet aktiválni az Eco üzemmódot. Egy kihajtható növényvédő kengyel védi a vágási terület melletti virágokat a sérülésektől. A léptető automatika gondoskodik a szegélynyírás közben az igényekhez igazodó és irányított szálhosszabbításról. A szétszedhető nyele folytán a szegélynyíró szállítása egyszerű, tárolása pedig kis helyen lehetséges. A készüléket egy könnyen gondozható 40 voltos és 2,6 Ah-s Gardena System akkumulátor látja el energiával. Ez bármikor feltölthető memóriaeffektus nélkül. A 40 V-os Gardena HeartBeat rendszerű készülékekhez Gardena System BLi-40/100 és BLi-40/160 akkumulátorok használhatók.

Az akkumulátor terhelés nélküli maximális kimeneti feszültsége 40 V, névleges feszültsége 36 V.

A csomag az akkumulátort és töltőkészüléket nem tartalmazza.

Müszaki adatok

Termékjellemzők
Maximális vágásszélesség:30 cm
Teleszkópos:Nem
Damiladagoló rendszer:Tipp-automatika
Damilszám:1
Damilhossz:6 m
Gyorstöltő:Nem
Növényvédő feltét:Igen
90°-ban elfordítható vágófej:Nem
Állítható dőlésszög:Nem
Damilvastagság:1,6 mm*Tájékoztatjuk kedves vásárlóinkat, hogy a használt elektromos, illetve elektronikus eszközöket, melyek kínálatunkban megtalálhatóak, vagy azokkal azonos jellegűek és funkciójúak, díjmentesen átvesszük.

A hulladékkezeléssel kapcsolatban további tájékoztatást az alábbi linken talál:

Hulladékkezelési útmutató

Méretek és tömeg (nettó)
Tömeg:3,00 kg

További részletek

A termékek megadott ára és elérhetősége az „Én áruházam" címszó alatt kiválasztott áruház jelenleg érvényes árait és elérhetőségeit jelenti.
A megadott árak forintban értendőek és tartalmazzák a törvényben előírt mértékű áfát.
JVÁ= a gyártó által javasolt fogyasztói ár

Lap tetejére