2020.09.22. 20:09


A közölt adatok a kiválasztott áruházra vonatkoznak a megjelenítés, illetve a nyomtatás időpontjában. Változásokért nem vállalunk felelősséget.

Hymer összecsukható állvány 106 cm x 99 cm x 210 cm

Cikkszám 4346441

Az OBI áruházban Budapest, Fogarasi út

nem elérhető

Állványok

Termékleírás

Cikkszám 4346441

A kizárólag az OBI-nál kapható Hymer összecsukható állvány egy praktikus munkaállvány, amely a magasban és a ház körül végzett különbözo munkálatokat tesz lehetové. Az összecsukható állvány beltéri és kültéri használatra is alkalmas. Hobbi barkácsmesterek munkaemelvénye lehet a magasban végzett fúrásnál, csavarozásnál, szárazépítészeti szereléseknél, festésnél, simítási munkálatoknál és egyéb barkácsolási feladatoknál.

Biztonságos és funkcionális munkaállvány
A munkaállvány csúszásbiztos járófelülettel rendelkezik, amely 1 méteres magasságban található. Ezáltal kényelmes elérhetö magasságot nyújt 3 méterig (a munkavégzö szegély testmagasságát is beleszámítva). A 360°-ban körbefutó korlát gondoskodik a biztonságról, és integrált tárolótálcával is rendelkezik. Az elögyártott mélyedésekben a különbözo csavarok vagy anyagok egymástól elkülönítve tárolhatók. További tárolóhelyek állnak rendelkezésre például a csavarhúzók számára, és a praktikus kör alakú kivágásokban például egy akkumulátoros csavarhúzó is elhelyezheto. A tárolótálca 10 kg-ig terhelheto.

Biztonságos szereloállvány
Felállítása szerszám nélkül történik, így különösen gyorsan és egyszeruen megvalósítható. A barkácsállvány lebontása ugyanilyen egyszeruen történik. Az állvány 150 kg-ig terhelheto, és a stabil rudak megfelelo stabilitásról gondoskodnak. A 80 mm mély lépcsolapoknak köszönhetoen a fellépo ergonomikus kialakítású.

Mobil és összecsukható állvány
Az összecsukható állvány a görgokkel egyszeruen mozgatható A pontból B pontba. Különleges elonye az összecsukott állapotban rendelkezésre álló kompakt mérete. Az összecsukható állvány ilyenkor mindössze 20 cm széles, és szállításhoz például a csomagtartóban is elhelyezheto. Ezenkívül ez a kis állvány a pincében vagy a muhelyben is jól tárolható. A szállítási biztosítás gondoskodik arról, hogy a szállítás közben ne keletkezzenek károk.

Termékjellemzok
Mérete felállítva (Ma x Sz x Mé): 210 cm x 106 cm x 99 cm
Mérete összecsukva (Ma x Sz x Mé): 210 cm x 61 cm x 20 cm
A járófelület mérete (Sz x Mé): 106 cm x 49 cm
Elérhetö magasság: 3 m
Munkamagasság: 2,50 m
Állásmagasság: 100 cm
Összsúly: 21,6 kg

Müszaki adatok

Termékjellemzők
Típus:Alumínium munkaállvány

A termékek megadott ára és elérhetősége az „Én áruházam" címszó alatt kiválasztott áruház jelenleg érvényes árait és elérhetőségeit jelenti.
A megadott árak forintban értendőek és tartalmazzák a törvényben előírt mértékű áfát.
JVÁ= a gyártó által javasolt fogyasztói ár

Lap tetejére