2020.09.25. 23:53


A közölt adatok a kiválasztott áruházra vonatkoznak a megjelenítés, illetve a nyomtatás időpontjában. Változásokért nem vállalunk felelősséget.

Szolár abszorber medencefűtéshez Summer Fun, 2,4 m2, bővítőkészlet

Cikkszám 3953080
  • 3,6 m2-es felülethez
  • 1 darab, egyenként 3 x 1,2 m-es modul
  • Szolárfűtés
Termékinformáció
 
102 490 Ft

Áfával növelt ár Áfa 27%

Az OBI áruházban Budapest, Fogarasi út

Kizárólag az áruházban rendelhető meg.

Termékleírás

Cikkszám 3953080

A Summer Fun szolár medencefűtés révén, a szolár abszorber segítségével külön energiafelhasználás nélkül, az ingyenes napenergiával melegítheti fel úszómedencéje vizét, s ezzel meghosszabbíthatja a fürdési szezont. A szolár abszorbert a visszafolyó ágban kell elhelyezni a szűrőegység és a beömlő nyílás közé. Normál szűrőüzem közben a napsugárzás így felmelegíti a vizet. A szolár abszorbert lapos és ferde tetőkre is fel lehet szerelni. A szivattyúteljesítmény (a szivattyú emelőmagassága) meghatározásához itt figyelembe kell venni a megtett utat és a magasságkülönbséget. Közép-Európában a szolár abszorber felületének azonosnak kell lennie a medence felületével. Egy kiegészítő hőszigetelő ponyva megakadályozza az éjszakai hőveszteséget. Minden szolár abszorber készlethez tartozik egy bővítőmodul, amellyel el lehet érni a kívánt felületnagyságot. Ez a mindenkori igények szerint kiszerelhető. Minden készlethez mellékeljük az egy szűrőberendezés csatlakoztatásához szükséges csatlakozóelemeket. A 2 m-es bővítőkészlet 1 darab 2 x 1,20 m-es modulból áll. A készlet tartalmazza a szükséges szerelőanyagokat, így egy 50 mm átmérőjű tömlőt, tömlőbilincseket, összekötő karmantyúkat, kétutas állítócsapot, T-idomot, 50/38 mm-es szűkítőt. A csomag nem tartalmazza a tetőrögzítőket és szerelővázakat.

Müszaki adatok

Termékjellemzők
Típus:Egyéb tartozék
Méretek és tömeg (nettó)
Tömeg:15,0 kg
Magasság:130,0 cm
Szélesség:100,0 cm
Mélység:100,0 cm

Az ábrán látható dekoráció nem része a terméknek és a szállítmánynak.

Útmutatók

Hasonló Kategóriák

A termékek megadott ára és elérhetősége az „Én áruházam" címszó alatt kiválasztott áruház jelenleg érvényes árait és elérhetőségeit jelenti.
A megadott árak forintban értendőek és tartalmazzák a törvényben előírt mértékű áfát.
JVÁ= a gyártó által javasolt fogyasztói ár

Lap tetejére