OBI csatlakozóaljzat-kocka 4 helyes hangszóróval

Cikkszám 3947041

Az OBI áruházban Budapest, Fogarasi út

nem elérhető

Asztali elosztók

Termékleírás

Cikkszám 3947041

A fehér, műanyag, 4 helyes csatlakozóaljzat-kocka egy modern, helytakarékos alternatívája a szokványos hálózati elosztóknak. Az integrált kapcsoló révén a lámpák vagy egyéb készülékek tetszés szerint ki- és bekapcsolhatók anélkül, hogy ki kellene húzni a villásdugót a csatlakozóaljzatból. A csatlakozóaljzat-kocka hangszóróval is rendelkezik, melynek hangereje két gombbal szabályozható. Így egy okostelefon is összeköthető a csatlakozóaljzat-kockával Bluetooth segítségével. A maximális teljesítménye 3500 W, névleges feszültsége 230 V, névleges áramerőssége 16 A. A csatlakozóaljzat-kockán ráadásul még gyerekzár is van. 1,5 m hosszúságú, H05VV-F3G, 1,5 mm -es kábele révén jól elhelyezhető.

Müszaki adatok

Termékjellemzők
Alkalmazási terület:Belső
Védelem típusa:IP 20
Hossz:1,5 mm
Kábeljelölés:H05VV-F
Dugaszoló aljzatok száma:4 Darab
Be-/kikapcsoló:Igen
Master-slave:Nem
Túlfeszültség-védelem:Nem
Dugaszolóaljzatok elrendezése:90°
Gyermekvédelem:Igen
Méretek és tömeg (nettó)
Tömeg:650 g
Magasság:13,0 cm
Szélesség:9,0 cm
Mélység:9,0 cm

A termékek megadott ára és elérhetősége az „Én áruházam" címszó alatt kiválasztott áruház jelenleg érvényes árait és elérhetőségeit jelenti.
A megadott árak forintban értendőek és tartalmazzák a törvényben előírt mértékű áfát.
JVÁ= a gyártó által javasolt fogyasztói ár

* A Gardena termékvásárláshoz kötött promóció szervezője a Husqvarna Magyarország Kft. (1044 Budapest, Ezred u. 1-3.). A Promócióhoz kapcsolódó adatrögzítést- és feldolgozást illetve a pénzvisszafizetéssel kapcsolatos feladatokat a Husqvarna Magyarország Kft látja el. A tájékoztatás nem teljes körű, bővebb információt és szabályzatot itt talál.

Lap tetejére