Az Ön böngészőjének beállításai tiltják a cookie-kat. Annak érdekében, hogy a honlap funkciói korlátozás nélkül használhatóak legyenek, kérjük, engedélyezze a cookie-kat, és frissítse az oldalt.

Az Ön webböngészője elavult. Frissítse böngészőjét a nagyobb biztonság, sebesség és élmény érdekében!

Einhell TC-SM 254 húzó gérvágó fűrész

Cikkszám 4353223

Az OBI áruházban Budapest, Fogarasi út

nem elérhető

Asztali körfűrészek

Hasonló termékek

Termékleírás

Cikkszám 4353223

Az ambiciózus barkácsmestereknek szánt Einhell TC-SM 254 húzó gérvágó fűrész kiváló felszereltséggel bír a fűrészelési és darabolási munkálatokhoz, amelyekre otthon, a műhelyben vagy a garázsban kerül sor. A fűrészlap (216 mm külső átmérő x 30 mm-es belső átmérő) nagy, 1900 wattos teljesítménnyel hatol át az anyagon. Ráadásul a stabil fűrész könnyen mozgó húzó funkcióval rendelkezik a szélesebb munkadarabokhoz. A forgóasztalon végzett precíz szögbeállításnak köszönhetően könnyebb a ferde vágások végzése.

A barkácsolási munkálatoknál leggyakrabban használt szögekhez a forgóasztal bepattintható pozíciókkal rendelkezik. Így a szög gyorsabban és biztonságosabban állítható be, és mindez az ötletes gyorsállítást is megkönnyíti. A felhasználó jól leolvasható skálákon láthatja a szögeket és a szélességeket. A fűrészfej gérvágásokhoz balra dönthető. 90°-os állásban a vágásszélesség 305 mm, 45°-os állásban 210 mm, míg a vágásmagasság legfeljebb 85 mm lehet. Eközben a beépített vágásvonaljelző lézer rendkívüli módon megkönnyíti a munkát.

A bal és a jobb oldalon is találhatók tartók a hosszabb munkadarabok számára, továbbá egy praktikus befogó szerkezet is rendelkezésre áll, hogy a munkadarabokat rögzíteni lehessen. A kiváló minőségű keményfém fűrészlap tökéletes vágásképet eredményez. Az orsóreteszelés és a fűrészlap jól elérhető csavarja megkönnyíti a fűrészlapcserét.

A fűrészpor jobb elvezetése érdekében a fűrészlap mögött egy porgyűjtő tölcsér található. A rendelkezésre álló elszívó csatlakozó átmérője 36 mm, de alternatív megoldásként a mellékelt porgyűjtő zsák is használható.

Forgatási tartomány (fűrészfej): -45° és +0° között
Forgatási tartomány (fűrésztalp): -47° és +47° között
Vágásszélesség 90° x 90° esetén: 305 mm x 85 mm
Vágásszélesség 90° x 45° esetén: 215 mm x 85 mm
Vágásszélesség 45° x 90° esetén: 305 mm x 45 mm
Vágásszélesség 45° x 45° esetén: 215 mm x 45 mm
Elszívó csatlakozó átmérője: 36 mm
Max. Vágásszélesség 45° esetén: 215 mm
Max. vágásszélesség 90° esetén: 305 mm

Müszaki adatok

Termékjellemzők
Teljesítmény:1 900 W
Üresjárati fordulatszám:5 000 /perc
Fűrészlap átmérője:254 mm
Ferde vágás:Igen
Beépített porelszívás:Igen*Tájékoztatjuk kedves vásárlóinkat, hogy a használt elektromos, illetve elektronikus eszközöket, melyek kínálatunkban megtalálhatóak, vagy azokkal azonos jellegűek és funkciójúak, díjmentesen átvesszük.

A hulladékkezeléssel kapcsolatban további tájékoztatást az alábbi linken talál:

Hulladékkezelési útmutató

Méretek és tömeg (nettó)
Magasság:36,0 cm
Szélesség:70,0 cm
Mélység:80,0 cm

Más vásárlók által vásárolt egyéb termékek

A termékek megadott ára és elérhetősége az „Én áruházam" címszó alatt kiválasztott áruház jelenleg érvényes árait és elérhetőségeit jelenti.
A megadott árak forintban értendőek és tartalmazzák a törvényben előírt mértékű áfát.
JVÁ= a gyártó által javasolt fogyasztói ár

Lap tetejére