2020.11.29. 11:54


A közölt adatok a kiválasztott áruházra vonatkoznak a megjelenítés, illetve a nyomtatás időpontjában. Változásokért nem vállalunk felelősséget.

OBI feszültségátalakító 600 W

Cikkszám 3133873

Az OBI áruházban Budapest, Fogarasi út

nem elérhető

Autó elektronika

Hasonló termékek

Termékleírás

Cikkszám 3133873

A kiváló minőségű 600 W-os OBI feszültség átalakító optimális megoldás az autóban használható házi áramhoz. Ideális, ha szabadságra utazunk, kempingezünk vagy kirándulunk a zöldbe. 5 V/500 mA USB kimenete révén ez az átalakító például friss energiával látja el a mobiltelefon készülékeket, MP3-as lejátszókat. Beépítési mérete révén a feszültségátalakító alkalmas a 12 V-os autóakkumulátorhoz való fix csatlakoztatásra, vagy a cigarettagyújtó dugaszoló aljzatához való csatlakoztatásra. Az autóakkumulátor 12 V-os áramát 230 V-os váltóárammá alakítja, max. 600 W fogyasztási teljesítménynél. A beépített kisülésvédelem automatikusan kikapcsol, amint autó-akkumulátora túl mélyen kisül. Az átalakító teljes körű védelmi mechanizmussal van biztosítva túlmelegedéssel, túlterheléssel, rövidzárlattal és túlfeszültséggel szemben.

Méretek és tömeg (nettó)
Tömeg:1,00 kg
Magasság:20,0 cm
Szélesség:30,0 cm
Mélység:6,8 cm

A termékek megadott ára és elérhetősége az „Én áruházam" címszó alatt kiválasztott áruház jelenleg érvényes árait és elérhetőségeit jelenti.
A megadott árak forintban értendőek és tartalmazzák a törvényben előírt mértékű áfát.
JVÁ= a gyártó által javasolt fogyasztói ár

Lap tetejére