Az Ön böngészőjének beállításai tiltják a cookie-kat. Annak érdekében, hogy a honlap funkciói korlátozás nélkül használhatóak legyenek, kérjük, engedélyezze a cookie-kat, és frissítse az oldalt.

Az Ön webböngészője elavult. Frissítse böngészőjét a nagyobb biztonság, sebesség és élmény érdekében!

PRELIX ALU12+ fagyálló hűtőfolyadék készre kevert -35 °C Tn H RO 1 kg

Cikkszám 3599834

  • Minden motortípushoz megfelelő
  • Nitrit-, amin-, foszfát-, és szilikátmentes
  • Biztosítja a fém-, gumi-, műanyag alkatrészek védelmét
Termékinformáció
899 Ft
899 Ft / kg

Áfával növelt ár Áfa 27%

Az OBI áruházban Budapest, Fogarasi út

45 termék kapható

Még több ebből a márkából

Termékleírás

Cikkszám 3599834

Belsőégésű motorok télen-nyáron használható hűtőközege. Nitrit-, amin-, foszfát-, és szilikátmentes. Szerves savas bázisú korróziós inhibitor rendszerének köszönhetően biztosítja a fém-, gumi-, műanyag alkatrészek védelmét és élettartamának növekedését. Minden motortípushoz megfelelő, alumínium rendszerekhez kiemelten ajánlott. Használata: A hűtőrendszert ürítse le, majd öblítse át! A hűtőfolyadékot töltse be a rendszerbe! A motort működtesse a termosztát nyitásáig, hogy a hűtőfolyadék a hűtőrendszert teljesen feltöltse! A motor leállítása után töltsön hűtőfolyadékot a tágulási tartályba! A termék -35 °C-ig (MSZ 924) használható. További hígítása nem javasolt! Fénytől védve tárolandó! Etilén-glikolt tartalmaz. Figyelem Lenyelve ártalmas. Ismétlődő vagy hosszabb expozíció esetén lenyeléskor károsíthatja vesét. Gyermekektől elzárva tartandó. A használatot követően a kezet alaposan meg kell mosni. LENYELÉS ESETÉN: rosszullét esetén azonnal forduljon TOXIKOLÓGIAI KÖZPONTHOZ vagy orvoshoz. A tartalom/edény elhelyezése hulladékként speciális hulladéklerakó helyen történjék.

Méretek és tömeg (nettó)
Tömeg:1,05 kg
Magasság:27,0 cm
Szélesség:8,0 cm
Mélység:8,0 cm

Lefoglalom és átveszem az én áruházamban

Rendelés helyett a kívánt termékeket online, díjmentesen le is foglalhatja és mindössze 4 óra múlva, de legkésőbb a következő nyitvatartási napon átveheti OBI áruházában.

Más vásárlók által vásárolt egyéb termékek

A termékek megadott ára és elérhetősége az „Én áruházam" címszó alatt kiválasztott áruház jelenleg érvényes árait és elérhetőségeit jelenti.
A megadott árak forintban értendőek és tartalmazzák a törvényben előírt mértékű áfát.
JVÁ= a gyártó által javasolt fogyasztói ár

Lap tetejére