Termékkínálat

Szolgáltatások

Create! by OBI
Hozzon létre valami egyedit! Praktikus bútorok és kiegészítők modern dizájnban – készítse el saját kezűleg! Mi biztosítjuk a hozzávalókat.
Create! by OBI weboldalra

Az Ön böngészőjének beállításai tiltják a cookie-kat. Annak érdekében, hogy a honlap funkciói korlátozás nélkül használhatóak legyenek, kérjük, engedélyezze a cookie-kat, és frissítse az oldalt.

Az Ön webböngészője elavult. Frissítse böngészőjét a nagyobb biztonság, sebesség és élmény érdekében!

PRELIX autóbelsőtisztító szórópisztolyos 500 ml

Cikkszám 3599867

  • Kiválóan tisztítja a műanyag, műbőr, gumi és fém felületeket
  • Használatával eltávolíthatók a porlerakódások
  • Kellemes illatot biztosít
Termékinformáció
1 099 Ft
2 198 Ft / l

Áfával növelt ár Áfa 27%

Az OBI áruházban Budapest, Fogarasi út

13 termék kapható

Még több ebből a márkából

Termékleírás

Cikkszám 3599867

Járművek utasterének tisztítására ajánljuk. Kiválóan tisztítja a műanyag, műbőr, gumi és fém felületeket. Használatával eltávolíthatók a porlerakódások, sáros, olajos, zsíros szennyeződések. Kellemes illatot biztosít. Használata: A tisztítani kívánt felületet 15-20 cm távolságból vékony, egyenletes rétegben szórjuk be, majd tiszta, puha, száraz, lehetőleg nem bolyhozó ruhával alaposan töröljük át! Szükség esetén ismételjük meg a folyamatot! Üvegfelületre (szélvédő) ne alkalmazzuk, mert fénytörést okozhat! Erre a célra használjuk a PRELIX üvegtisztítót! A terméket elektronikus eszközökre (rádió, GPS, stb.) közvetlenül ne szórjuk! Különféle szórópisztolyok használata: A szórófej elforgatásával állíthatja be a zárva, sprayszórás, pontszórás funkciót. Habosítórácsos szórópisztoly esetében: habosító előtét becsukva: habosítás, habosító előtét kinyitva: normál üzemmód. A véletlenszerű kiszórás, kifolyás elkerülése érdekében használaton kívül tartsa zárt állapotban a szórófejet! 5-klór-2-metil-4-izotiazolin-3-ont, 2-metil-2H-izotiazol-3-ont, 2-oktil-2H-izotiazol-3-ont tartalmaz. A 648/2004/EK rendelet szerinti összetevők: anionos felületaktív anyagok < 5%, nemionos felületaktív anyagok < 5%, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Octylisothiazolinone, illat. Figyelem Allergiás bőrreakciót válthat ki. HA BŐRRE KERÜL: A bőrt le kell öblíteni vízzel/zuhanyozás. A tartalom/edény elhelyezése hulladékként speciális hulladéklerakó helyen történjék.

Méretek és tömeg (nettó)
Tömeg:558 g
Magasság:27,0 cm
Szélesség:11,0 cm
Mélység:6,5 cm

Lefoglalom és átveszem az én áruházamban

Rendelés helyett a kívánt termékeket online, díjmentesen le is foglalhatja és mindössze 4 óra múlva, de legkésőbb a következő nyitvatartási napon átveheti OBI áruházában.

A termékek megadott ára és elérhetősége az „Én áruházam" címszó alatt kiválasztott áruház jelenleg érvényes árait és elérhetőségeit jelenti.
A megadott árak forintban értendőek és tartalmazzák a törvényben előírt mértékű áfát.
JVÁ= a gyártó által javasolt fogyasztói ár

Lap tetejére