Termékkínálat

Szolgáltatások

Create! by OBI
Hozzon létre valami egyedit! Praktikus bútorok és kiegészítők modern dizájnban – készítse el saját kezűleg! Mi biztosítjuk a hozzávalókat.
Create! by OBI weboldalra

Az Ön böngészőjének beállításai tiltják a cookie-kat. Annak érdekében, hogy a honlap funkciói korlátozás nélkül használhatóak legyenek, kérjük, engedélyezze a cookie-kat, és frissítse az oldalt.

Az Ön webböngészője elavult. Frissítse böngészőjét a nagyobb biztonság, sebesség és élmény érdekében!

PRELIX kárpittisztító szórópisztolyos 500 ml

Cikkszám 3599859

  • Mélyen a szálak közé hatolva távolítja el a szennyeződéseket
  • A felület visszanyeri eredeti tisztaságát, élénk, selymes színeit
Termékinformáció
1 099 Ft
2 198 Ft / l

Áfával növelt ár Áfa 27%

Az OBI áruházban Budapest, Fogarasi út

16 termék kapható

Még több ebből a márkából

Termékleírás

Cikkszám 3599859

A termék mélyen a szálak közé hatolva távolítja el a szennyeződéseket a természetes és műszálas alapú kárpitból, szőnyegből. A felület visszanyeri eredeti tisztaságát, élénk, selymes színeit. Használata: A kárpitot alaposan porszívózzuk ki! A tisztítószert a szórópisztoly segítségével vigyük fel a textíliára, majd szivacs vagy kefe segítségével egyenletesen dörzsöljük át a felületet. Száradás után a tisztított kárpitot ismét keféljük át, vagy porszívózzuk ki! Makacs szennyeződés esetén a tisztítást ismételjük meg! Használat előtt feltétlenül végezzünk színtartóssági próbát! Különféle szórópisztolyok használata: A szórófej elforgatásával állíthatja be a zárva, sprayszórás, pontszórás funkciót. Habosítórácsos szórópisztoly esetében: habosító előtét becsukva: habosítás, habosító előtét kinyitva: normál üzemmód. A véletlenszerű kiszórás, kifolyás elkerülése érdekében használaton kívül tartsa zárt állapotban a szórófejet! Figyelem Belélegezve ártalmas. D-limonént és 1,2-benzizotiazol-3-ont tartalmaz. Allergiás reakciót válthat ki. Gyermekektől elzárva tartandó. Kerülje a gőzök és a permet belélegzését. Rosszullét esetén forduljon TOXIKOLÓGIAI KÖZPONTHOZ/orvoshoz. A tartalom/edény elhelyezése hulladékként speciális hulladéklerakó helyen történjék. A 648/2004/EK rendelet szerinti összetevők: anionos felületaktív anyag ok < 5%, nemionos felületaktív anyagok < 5%, Methylisothiazolinone, Benzisothiazolinone, illat.

Méretek és tömeg (nettó)
Tömeg:558 g
Magasság:27,0 cm
Szélesség:11,0 cm
Mélység:6,5 cm

Lefoglalom és átveszem az én áruházamban

Rendelés helyett a kívánt termékeket online, díjmentesen le is foglalhatja és mindössze 4 óra múlva, de legkésőbb a következő nyitvatartási napon átveheti OBI áruházában.

Más vásárlók által vásárolt egyéb termékek

A termékek megadott ára és elérhetősége az „Én áruházam" címszó alatt kiválasztott áruház jelenleg érvényes árait és elérhetőségeit jelenti.
A megadott árak forintban értendőek és tartalmazzák a törvényben előírt mértékű áfát.
JVÁ= a gyártó által javasolt fogyasztói ár

Lap tetejére