2020.04.04. 14:06


A közölt adatok a kiválasztott áruházra vonatkoznak a megjelenítés, illetve a nyomtatás időpontjában. Változásokért nem vállalunk felelősséget.

PRELIX kárpittisztító szórópisztolyos 500 ml

Cikkszám 3599859
  • Mélyen a szálak közé hatolva távolítja el a szennyeződéseket
  • A felület visszanyeri eredeti tisztaságát, élénk, selymes színeit
Termékinformáció
949 Ft
1 898 Ft / l

Áfával növelt ár Áfa 27%

Az OBI áruházban Budapest, Fogarasi út

24 termék kapható

Sajnálatos módon előfordulhatnak késések a házhoz szállítások esetén.

Termékleírás

Cikkszám 3599859

A termék mélyen a szálak közé hatolva távolítja el a szennyeződéseket a természetes és műszálas alapú kárpitból, szőnyegből. A felület visszanyeri eredeti tisztaságát, élénk, selymes színeit. Használata: A kárpitot alaposan porszívózzuk ki! A tisztítószert a szórópisztoly segítségével vigyük fel a textíliára, majd szivacs vagy kefe segítségével egyenletesen dörzsöljük át a felületet. Száradás után a tisztított kárpitot ismét keféljük át, vagy porszívózzuk ki! Makacs szennyeződés esetén a tisztítást ismételjük meg! Használat előtt feltétlenül végezzünk színtartóssági próbát! Különféle szórópisztolyok használata: A szórófej elforgatásával állíthatja be a zárva, sprayszórás, pontszórás funkciót. Habosítórácsos szórópisztoly esetében: habosító előtét becsukva: habosítás, habosító előtét kinyitva: normál üzemmód. A véletlenszerű kiszórás, kifolyás elkerülése érdekében használaton kívül tartsa zárt állapotban a szórófejet! Figyelem Belélegezve ártalmas. D-limonént és 1,2-benzizotiazol-3-ont tartalmaz. Allergiás reakciót válthat ki. Gyermekektől elzárva tartandó. Kerülje a gőzök és a permet belélegzését. Rosszullét esetén forduljon TOXIKOLÓGIAI KÖZPONTHOZ/orvoshoz. A tartalom/edény elhelyezése hulladékként speciális hulladéklerakó helyen történjék. A 648/2004/EK rendelet szerinti összetevők: anionos felületaktív anyag ok < 5%, nemionos felületaktív anyagok < 5%, Methylisothiazolinone, Benzisothiazolinone, illat.

Méretek és tömeg (nettó)

Tömeg:558g
Magasság:27,0cm
Szélesség:11,0cm
Mélység:6,5cm

Lefoglalom és átveszem az én áruházamban

Rendelés helyett a kívánt termékeket online, díjmentesen le is foglalhatja és mindössze 4 óra múlva, de legkésőbb a következő nyitvatartási napon átveheti OBI áruházában.

Más vásárlók által vásárolt egyéb termékek

Értékelések (0)

Erről a termékről még nem készült értékelés.

Legyen Ön az első! Írjon értékelést erről a termékről, ossza meg tapasztalatait velünk és a többi OBI vásárlóval!

Részvételi feltételek és további részletek: www.obi.hu/nyeremenyjatek.
A nyereményjáték 2020.03.31-ig tart.

A termékek megadott ára és elérhetősége az „Én áruházam" címszó alatt kiválasztott áruház jelenleg érvényes árait és elérhetőségeit jelenti.
A megadott árak forintban értendőek és tartalmazzák a törvényben előírt mértékű áfát.
JVÁ= a gyártó által javasolt fogyasztói ár

Lap tetejére