Termékkínálat

Szolgáltatások

Create! by OBI
Hozzon létre valami egyedit! Praktikus bútorok és kiegészítők modern dizájnban – készítse el saját kezűleg! Mi biztosítjuk a hozzávalókat.
Create! by OBI weboldalra

Az Ön böngészőjének beállításai tiltják a cookie-kat. Annak érdekében, hogy a honlap funkciói korlátozás nélkül használhatóak legyenek, kérjük, engedélyezze a cookie-kat, és frissítse az oldalt.

Az Ön webböngészője elavult. Frissítse böngészőjét a nagyobb biztonság, sebesség és élmény érdekében!

PRELIX páramentesítő szórópisztolyos 500 ml

Cikkszám 3145109

  • Páramentesítő
  • Szórópisztolyos
  • Üvegfelületre
Termékinformáció
1 099 Ft
2 198 Ft / l

Áfával növelt ár Áfa 27%

Az OBI áruházban Budapest, Fogarasi út

42 termék kapható

Még több ebből a márkából

Termékleírás

Cikkszám 3145109

A készítmény hatóanyaga megakadályozza a szélvédők, tükrök, ablakok, szemüvegek bepárásodását és homályosodását. A szélvédő belső felületéről eltávolítja a dohányfüst és más szennyeződések okozta fátyolosodást. Használata: Állítsuk a szórópisztoly fúvókáját a kívánt állásba, rázzuk fel a flakont és 15-20 cm távolságból porlasszuk a tiszta, száraz, lehetőleg szobahőmérsékletű felületre egyenletes, vékony rétegben! Fél perc száradás után a felületet töröljük tisztára puha, száraz ruhával vagy papírkendővel! Járművek esetén célszerű csak a vezető szempontjából fontos üvegfelületet kezelni. A készítmény hatékonysága a kezelt felület pára- és homályosodás-mentességét hetekig is biztosítja az igénybevételtől függően. Festett felületre ne kerüljön, mert foltosodást okozhat! A készítmény a felületről vízzel eltávolítható! Különféle szórópisztolyok használata: A szórófej elforgatásával állíthatja be a zárva, sprayszórás, pontszórás funkciót. Habosítórácsos szórópisztoly esetében: habosító előtét becsukva: habosítás, habosító előtét kinyitva: normál üzemmód. A véletlenszerű kiszórás, kifolyás elkerülése érdekében használaton kívül tartsa zárt állapotban a szórófejet! 5-klór-2-metil-4-izotiazolin-3-ont, 2-metil-2H-izotiazol-3-ont, 2-oktil-2H-izotiazol-3-ont tartalmaz. Veszély Fokozottan tűzveszélyes folyadék és gőz. Allergiás bőrreakciót válthat ki. Gyermekektől elzárva tartandó. Hőtől, szikrától, nyílt lángtól, forró felületektől távol tartandó. Tilos a dohányzás. HA BŐRRE KERÜL: Lemosás bő szappanos vízzel. Kerülje a permet belélegzését. Jól szellőző helyen tárolandó. Hűvös helyen tartandó. A tartalom/edény elhelyezése hulladékként speciális hulladéklerakó helyen történjék. A felhasználhatóság dátuma és a gyártási tétel azonosító a flakon nyakán található. Tartalma: 500 ml

Méretek és tömeg (nettó)
Tömeg:500 g
Magasság:27,0 cm
Szélesség:11,0 cm
Mélység:6,5 cm

Lefoglalom és átveszem az én áruházamban

Rendelés helyett a kívánt termékeket online, díjmentesen le is foglalhatja és mindössze 4 óra múlva, de legkésőbb a következő nyitvatartási napon átveheti OBI áruházában.

Más vásárlók által vásárolt egyéb termékek

A termékek megadott ára és elérhetősége az „Én áruházam" címszó alatt kiválasztott áruház jelenleg érvényes árait és elérhetőségeit jelenti.
A megadott árak forintban értendőek és tartalmazzák a törvényben előírt mértékű áfát.
JVÁ= a gyártó által javasolt fogyasztói ár

Lap tetejére