2020.04.10. 22:02


A közölt adatok a kiválasztott áruházra vonatkoznak a megjelenítés, illetve a nyomtatás időpontjában. Változásokért nem vállalunk felelősséget.

Gardena indulókészlet kerti csővezetékekhez

Cikkszám 1814821

Az OBI áruházban Budapest, Fogarasi út

nem elérhető

Automata öntözőrendszerek

Sajnálatos módon előfordulhatnak késések a házhoz szállítások esetén.

Termékleírás

Cikkszám 1814821

A Gardena kerti csővezetékekhez használható indulókészlet fontos elemeket tartalmaz a kényelmes vízvételhez a ház körül és a kertben. Segítségével úgy vehet vizet, mintha áramot venne a csatlakozóaljzatból.
Az indulókészlet 2 vízvételi helyhez tartalmaz hozzávalókat, és tetszőlegesen bővíthető. A csatlakozódobozon keresztül a víz a föld alatt fektetett csővezetékekbe áramlik.
A lefektetett Gardena csövek a vizet a tartósan beépített vízkonnektorokhoz vezetik. Itt a kerti tömlő egyszerű bepattintásával bármikor vételezhető víz.
A csatlakozódobozt és vízkonnektort használaton kívül fedél védi a szennyeződésektől. Ez a golyós fedél nyitáskor a vízkonnektor belső részében tűnik el, és ezáltal fűnyíráskor sem jelent akadályt.
A kivehető szűrő megakadályozza, hogy a doboz felhajtott fedélnél szennyeződjön.
A mellékelt automata víztelenítő szelep a rendszer biztonságos víztelenítését szolgálja.
Tartalom: Az indulókészlet 1 profi csatlakozókészletet, 1 csatlakozódobozt, 2 vízkonnektort, 1 T-idomot, 3 db 25 mm x 19 mm (3/4) belső menetes összekötőelemet, 1 db 25 mm x 19 mm (3/4) belső menetes T-idomot, 1 db víztelenítő szelepet tartalmaz. A beépítéshez szükség van továbbá a következőkre: Gardena 25 mm-es fektethető cső, megfelelő hosszúságú 19 mm-es (3/4") kerti tömlő.

Értékelések (0)

Erről a termékről még nem készült értékelés.

Legyen Ön az első! Írjon értékelést erről a termékről, ossza meg tapasztalatait velünk és a többi OBI vásárlóval!

Részvételi feltételek és további részletek: www.obi.hu/nyeremenyjatek.
A nyereményjáték 2020.06.30-ig tart.

A termékek megadott ára és elérhetősége az „Én áruházam" címszó alatt kiválasztott áruház jelenleg érvényes árait és elérhetőségeit jelenti.
A megadott árak forintban értendőek és tartalmazzák a törvényben előírt mértékű áfát.
JVÁ= a gyártó által javasolt fogyasztói ár

Lap tetejére