Termékkínálat

Szolgáltatások

Az én áruházam
Budapest, Fogarasi út
Fogarasi út 28-54.
1148 Budapest
Áruház módosítása
vissza
Áruház módosítása
Nem sikerült megállapítani az Ön tartózkodási helyét.
További áruházak megjelenítése
OBI áruház keresése a térképen

Create! by OBI
Hozzon létre valami egyedit! Praktikus bútorok és kiegészítők modern dizájnban – készítse el saját kezűleg! Mi biztosítjuk a hozzávalókat.
Create! by OBI weboldalra

Az Ön böngészőjének beállításai tiltják a cookie-kat. Annak érdekében, hogy a honlap funkciói korlátozás nélkül használhatóak legyenek, kérjük, engedélyezze a cookie-kat, és frissítse az oldalt.

Az Ön webböngészője elavult. Frissítse böngészőjét a nagyobb biztonság, sebesség és élmény érdekében!

header_drive_in_service

Drive-in szolgáltatás

icon_drive_in-service

Legyen az Ön autója a bevásárlókocsi!

Az OBI Budakalász, OBI M3 Fót és OBI M5 Soroksár áruházakban most minden eddiginél kényelmesebb a nagybevásárlás. Reggel 7 (kivéve vasárnap, akkor 8) órától behajthat kocsijával a vásárlótérbe, és onnantól a teljes nyitvatartási időn keresztül élvezheti a drive-in vásárlás minden előnyét. Válogathat óriási építőanyag választékunkból, és élvezheti eladóink segítőkészségét, akik a kiválasztott árut egyenesen az autóba pakolják. A fizetéshez pedig csak hajtson a kasszához – ki sem kell szállnia autójából, és már indulhat is!

Építkezzen egyszerűen!

Mennyiségi kedvezményes termékkínálatunkat keresse áruházainkban!

Ha egyedi árajánlatot szeretne, vegye fel a kapcsolatot az OBI Info ügyfélszolgálattal a +36 80 21 22 23-as telefonszámon, vagy a Kapcsolat menüpontban a "Megkeresés tárgya" legördülő menüből az "egyéb" lehetőséget választva írjon nekünk üzenetet!

Vissza a lap tetejére