OBI XL csúszásgátló tartó okostelefonhoz

Cikkszám 3874179

Az OBI áruházban Budapest, Fogarasi út

nem elérhető

Belső felszerelések

Hasonló termékek

Termékleírás

Cikkszám 3874179

Az extra nagy OBI XL csúszásgátló tartón minden forgalomban lévő okostelefon és mobiltelefon számára elegendő hely áll rendelkezésre. Amint elhelyezi a jármű műszerfalán, a különleges csúszásgátló anyag biztos tartásról gondoskodik. A tartó további rögzítés nélkül a műszerfalra tapad. A csúszásgátló tartó a navigáció, pénzérmék, ceruzák és szemüvegek tartójaként is használható. Bármikor gond nélkül eltávolítható, és egyszerűen, tiszta vízzel tisztítható. Kb. -20 °C és +60 °C között hőálló.

A műszerfal elszíneződésének elkerülése érdekében rendszeresen módosítsa a csúszásgátló tartó helyét. Kerülje a hosszabb ideig tartó közvetlen napsugárzást.

Müszaki adatok

Termékjellemzők
Típus:Raktárrendszerek
Méretek és tömeg (nettó)
Tömeg:150 g
Magasság:18,5 cm
Szélesség:10,5 cm
Mélység:2,0 cm

A termékek megadott ára és elérhetősége az „Én áruházam" címszó alatt kiválasztott áruház jelenleg érvényes árait és elérhetőségeit jelenti.
A megadott árak forintban értendőek és tartalmazzák a törvényben előírt mértékű áfát.
JVÁ= a gyártó által javasolt fogyasztói ár

* A Gardena termékvásárláshoz kötött promóció szervezője a Husqvarna Magyarország Kft. (1044 Budapest, Ezred u. 1-3.). A Promócióhoz kapcsolódó adatrögzítést- és feldolgozást illetve a pénzvisszafizetéssel kapcsolatos feladatokat a Husqvarna Magyarország Kft látja el. A tájékoztatás nem teljes körű, bővebb információt és szabályzatot itt talál.

Lap tetejére