2021.01.23. 15:14


A közölt adatok a kiválasztott áruházra vonatkoznak a megjelenítés, illetve a nyomtatás időpontjában. Változásokért nem vállalunk felelősséget.

Konstsmide LED-es vizes lámpás hóember kutyával 1 LED-del melegfehér

Cikkszám 4391199

Az OBI áruházban Budapest, Fogarasi út

nem elérhető

Beltéri karácsonyi figurák

Termékleírás

Cikkszám 4391199

Let it Snow! Ez a kiváló minőségű, vízzel töltött lámpás a hópelyhek nosztalgikus táncát idézi meg. A fehéren csillogó díszek szinte súlytalanul örvénylenek a romantikus karácsonyi díszletben, és visszaverik a dióda melegfehér fényét. A karácsonyi figurák látványa örömmel tölti el a szíveket, és ismét gyermeki izgalommal várhatjuk a karácsonyt. Egy kiváló minőségű, ízlésesen megalkotott nosztalgikus tárgyról van szó, amely igazán különleges helyet érdemel a beltéri dekoráció között. A 3 C elemekkel (ezeket a csomag nem tartalmazza) történő áramellátásnak köszönhetően a helyválasztást illetően nem kell kompromisszumokat kötnie. Az 5 órás időzítőt is gyorsan megtanulja majd értékelni, ugyanis ez gondoskodik arról, hogy estéként a fény 5 óra elteltével kialudjon, majd a következő este ismét pontosan felragyogjon. Egy kiváló minőségű és hosszú élettartamú, márkás termékről van szó, amelyben Ön és szerettei sok évig örömüket lelhetik. A Konstsmide vállalat 1942 óta specializálódik a beltéren és kültéren használható, kiváló minőségű fénydekorációk gyártására, és 1999 óta meghatározó úttörőként tevékenykedik az innovatív, hosszú élettartamú és biztonságos LED-es megoldások alkalmazásának területén.

Műszaki adatok:
- Alkalmazási terület: elemes (beltér)
- Áramellátás: elem
- Elemek: alkáli
- Védelmi osztály: IP20
- Magassága: 27,5 cm
- Átmérője: 10,5 cm
- Energiahatékonysági osztály (skála: A++ - E): -

A LED-eket csekély hőfejlődés, rendkívül alacsony áramfogyasztás és hosszú élettartam jellemzi.

Müszaki adatok

Termékjellemzők
Technológia:LED
Fény színe:Melegfehér
Funkciók:Igen
Kábel színe:Fehér
Fények száma:1 Darab
Áramellátás:Elemmel működik
Névleges feszültség:1,5 V*Tájékoztatjuk kedves vásárlóinkat, hogy a használt elektromos, illetve elektronikus eszközöket, melyek kínálatunkban megtalálhatóak, vagy azokkal azonos jellegűek és funkciójúak, díjmentesen átvesszük.

A hulladékkezeléssel kapcsolatban további tájékoztatást az alábbi linken talál:

Hulladékkezelési útmutató

Méretek és tömeg (nettó)
Tömeg:1,65 kg
Magasság:27,5 cm
Szélesség:11,5 cm
Mélység:11,0 cm

További részletek

A termékek megadott ára és elérhetősége az „Én áruházam" címszó alatt kiválasztott áruház jelenleg érvényes árait és elérhetőségeit jelenti.
A megadott árak forintban értendőek és tartalmazzák a törvényben előírt mértékű áfát.
JVÁ= a gyártó által javasolt fogyasztói ár

Lap tetejére