LUX Comfort faláttörő fúró 18 mm x 400 mm

Cikkszám 3892668

  • Fúrók és ütvefúrók ideális kiegészítője
  • SDS szárral felszerelve a szerszám nélkül fúrócseréhez
  • Spirál formájú fúrófej az anyag kis mértékű kopása érdekében
Termékinformáció
 
2 999 Ft

Áfával növelt ár Áfa 27%

Az OBI áruházban Budapest, Fogarasi út

Kizárólag az áruházban rendelhető meg.

Még több ebből a márkából

Termékleírás

Cikkszám 3892668

A 18 mm x 400 mm méretű LUX-TOOLS faláttörő fúró tökéletes eszköz a robusztus falazat és a beton fúrásához. A tervezett átépítési és felújítási munkálatok megvalósításához használja fúrókalapáccsal, illetve ütvefúróval kombinálva. Otthoni műhelye felszerelésének pótlásaként vagy kiegészítéseként kiváló anyagminőség jellemzi. A fúrófejet a furatban lévő anyag szétzúzásához tervezték. A csak kis mértékben kopó anyagnak és a spirális formának köszönhetően az eszköz közvetlenül kivezeti a furatból a zúzalékot.

A 400 mm x 18 mm x 18 mm méretű és kb. 18 mm átmérőjű faláttörő fúró SDS szárral rendelkezik. Ez pillanatzárral ellátott fúrókhoz van kialakítva, SDS fúrószárnak is nevezik.

Müszaki adatok

Termékjellemzők
Anyag:acél keményfém heggyel
Hosszúság:400 mm
Átmérő:18 mm
Méretek és tömeg (nettó)
Tömeg:492 g
Magasság:40,0 cm
Szélesség:1,8 cm
Mélység:1,8 cm

A termékek megadott ára és elérhetősége az „Én áruházam" címszó alatt kiválasztott áruház jelenleg érvényes árait és elérhetőségeit jelenti.
A megadott árak forintban értendőek és tartalmazzák a törvényben előírt mértékű áfát.
JVÁ= a gyártó által javasolt fogyasztói ár

* A Gardena termékvásárláshoz kötött promóció szervezője a Husqvarna Magyarország Kft. (1044 Budapest, Ezred u. 1-3.). A Promócióhoz kapcsolódó adatrögzítést- és feldolgozást illetve a pénzvisszafizetéssel kapcsolatos feladatokat a Husqvarna Magyarország Kft látja el. A tájékoztatás nem teljes körű, bővebb információt és szabályzatot itt talál.

Lap tetejére