Termékkínálat

Szolgáltatások

Create! by OBI
Hozzon létre valami egyedit! Praktikus bútorok és kiegészítők modern dizájnban – készítse el saját kezűleg! Mi biztosítjuk a hozzávalókat.
Create! by OBI weboldalra

Az Ön böngészőjének beállításai tiltják a cookie-kat. Annak érdekében, hogy a honlap funkciói korlátozás nélkül használhatóak legyenek, kérjük, engedélyezze a cookie-kat, és frissítse az oldalt.

Az Ön webböngészője elavult. Frissítse böngészőjét a nagyobb biztonság, sebesség és élmény érdekében!

Aggófű kis üvegcserépbe, cserépátmérő: kb. 5,5 cm

Cikkszám 3883303

Az OBI áruházban Budapest, Fogarasi út

nem elérhető

Beültetett növénytál beltérre

Termékleírás

Cikkszám 3883303

Az aggófű (Senecio) az igénytelen pozsgás növényekhez tartozik, amelyek képesek viszonylag rövid idő alatt sokat nőni. Itt egy nagyon szép üvegben van díszítéssel, melynek sok részlete van: egy fehér fémfül, egy nyomtatott zárszalag, egy fagomb kötélen gyöngyöcskékkel és egy szíves kitűző természetes fából. Az idősebb növényeknél kora nyáron fürtöt alkotó, sárgásfehér fejecskevirágzat képződik. Az aggófüvet egész nyáron világos helyen kell tartani, de nyugodtan teheti délre néző ablakhoz is. Akinek erre lehetősége van, tegye nyáron a teraszra vagy a balkonra a növényt. Ősszel és télen ideális hely a növény számára a hálószoba vagy a nem huzatos előszoba, mivel szereti a hűvöset. A száraz levegő nem tesz rosszat az aggófűnek. Ellenkezőleg, nagyon jól érzi magát tőle.

A terméket ábrázoló kép a növény fejlődésének egy lehetséges példáját mutatja be. Kérjük, vegye figyelembe a termékleírásban adott tájékoztatást.

A növények fogyasztásra nem alkalmasak.

A termék rendelkezésre állása adott esetben eltérhet az adott áruházban a szállítási információban megjelölt adatoktól!

A termékek megadott ára és elérhetősége az „Én áruházam" címszó alatt kiválasztott áruház jelenleg érvényes árait és elérhetőségeit jelenti.
A megadott árak forintban értendőek és tartalmazzák a törvényben előírt mértékű áfát.
JVÁ= a gyártó által javasolt fogyasztói ár

Lap tetejére