2021.01.27. 8:18


A közölt adatok a kiválasztott áruházra vonatkoznak a megjelenítés, illetve a nyomtatás időpontjában. Változásokért nem vállalunk felelősséget.

Karácsonyi kompozíció cinkvödörben cserépátmérő: kb. 14 cm

Cikkszám 4000907

Az OBI áruházban Budapest, Fogarasi út

nem elérhető

Beültetett növénytál beltérre

Termékleírás

Cikkszám 4000907

Egy virágzó- és egy zöldnövény hangulatosan egyesül karácsonyi kompozícióvá. A kaspó egy piros cinkvödör, amelyet karácsonyi nyomott minta díszít. Így ez a kompozíció a klasszikus karácsonyi tálak modern alternatívájának tekinthető, és a Landhaus stílushoz is jól illik. Mind a buzogányfa (Nolina recurvata), mind a korallvirág (Kalanchoe) pozsgás növény, ezért a napos hely és a mérsékelt öntözés az ideális számukra. A közvetlen déli napfény kerülendő. A korallvirág tömött virágokkal rendelkezik, amelyek tartósak, így az egész adventi és téli időszakban örömét leleheti ebben a dekoratív díszben.

Müszaki adatok

Termékjellemzők
Az edény anyaga:Fém
Cserépméret:14 cm

A terméket ábrázoló kép a növény fejlődésének egy lehetséges példáját mutatja be. Kérjük, vegye figyelembe a termékleírásban adott tájékoztatást.

A növények fogyasztásra nem alkalmasak.

A termék rendelkezésre állása adott esetben eltérhet az adott áruházban a szállítási információban megjelölt adatoktól!

A termékek megadott ára és elérhetősége az „Én áruházam" címszó alatt kiválasztott áruház jelenleg érvényes árait és elérhetőségeit jelenti.
A megadott árak forintban értendőek és tartalmazzák a törvényben előírt mértékű áfát.
JVÁ= a gyártó által javasolt fogyasztói ár

Lap tetejére