2020.09.19. 6:47


A közölt adatok a kiválasztott áruházra vonatkoznak a megjelenítés, illetve a nyomtatás időpontjában. Változásokért nem vállalunk felelősséget.

Karácsonyi kompozíció krisztustövissel cserépátmérő: kb. 12 cm

Cikkszám 4001533
  • Karácsonyi hangulat
  • Divatos növény
  • Csodálatos asztali dekoráció
Termékinformáció
 
4 699 Ft

Áfával növelt ár Áfa 27%

Az OBI áruházban Budapest, Fogarasi út

Kizárólag az áruházban rendelhető meg.

Termékleírás

Cikkszám 4001533

Ez a karácsonyi kompozíció egy szokatlan, csodálatos kerámiában található, amelynek felületét visszafogott domború minták díszítik. A kerámia színe is feltűnő és rendkívüli. A bájos dekorációs elemek harmonikusan illenek a kompozícióhoz, és ezáltal hangulatos összképet teremtenek. A kompozícióba egy krisztustövis van ültetve.

A krisztustövis (Euphorbia milii) Madagaszkárról került Európába, és kissé szokatlan külsejével nagyon kedvelt szobanövénnyé vált. Származásának megfelelően a meleghez, teljes napsütéshez és valóban száraz levegőhöz szokott, és napos helyen érzi jól magát. A krisztustövis rendszeres öntözést igényel a növekedéshez és virágzáshoz. Ügyeljünk arra, hogy ne álljon nedvesen és a felesleges víz elfolyhasson.

Müszaki adatok

Termékjellemzők
Az edény anyaga:Kerámia
Cserépméret:12 cm

A terméket ábrázoló kép a növény fejlődésének egy lehetséges példáját mutatja be. Kérjük, vegye figyelembe a termékleírásban adott tájékoztatást.

A növények fogyasztásra nem alkalmasak.

A termék rendelkezésre állása adott esetben eltérhet az adott áruházban a szállítási információban megjelölt adatoktól!

A termékek megadott ára és elérhetősége az „Én áruházam" címszó alatt kiválasztott áruház jelenleg érvényes árait és elérhetőségeit jelenti.
A megadott árak forintban értendőek és tartalmazzák a törvényben előírt mértékű áfát.
JVÁ= a gyártó által javasolt fogyasztói ár

Lap tetejére