2020.09.25. 8:53


A közölt adatok a kiválasztott áruházra vonatkoznak a megjelenítés, illetve a nyomtatás időpontjában. Változásokért nem vállalunk felelősséget.

Kompozíció karácsonyi kaktusszal cserépátmérő: kb. 6 cm

Cikkszám 4000873

Az OBI áruházban Budapest, Fogarasi út

nem elérhető

Beültetett növénytál beltérre

Termékleírás

Cikkszám 4000873

Ez az elragadó, kicsi kompozíció természetes jelleget kölcsönöz karácsonyi dekorációjának. A négyzetes üvegkaspót juta, valamint csipke veszi körbe, valamint természetes anyagból készült madzaggal rögzített karácsonyi függődísz teszi teljessé a képet. Ebbe a romantikus, vonzó dekorációs tárgyba egy karácsonyi kaktusz van ültetve. A karácsonyi kaktusz (Schlumbergera) másodvirágzását éli. Ez a szobanövény strapabíró, és alacsony növekedése miatt kiváló asztali dekoráció. Ámpolnanövényként is kedvelt. A bőséges virághozam és a virágok színskálája teszi rendkívülivé. Szeptember és december között virágzik, így ez a növény kiválóan használható a karácsony előtti időszak dekorációjaként. A világos vagy félárnyékos helyet kedveli, és nyáron a szabadban is tartható. Rendszeresen öntözze, és kerülje a vízpangást.

A terméket ábrázoló kép a növény fejlődésének egy lehetséges példáját mutatja be. Kérjük, vegye figyelembe a termékleírásban adott tájékoztatást.

A növények fogyasztásra nem alkalmasak.

A termék rendelkezésre állása adott esetben eltérhet az adott áruházban a szállítási információban megjelölt adatoktól!

A termékek megadott ára és elérhetősége az „Én áruházam" címszó alatt kiválasztott áruház jelenleg érvényes árait és elérhetőségeit jelenti.
A megadott árak forintban értendőek és tartalmazzák a törvényben előírt mértékű áfát.
JVÁ= a gyártó által javasolt fogyasztói ár

Lap tetejére