2021.01.16. 13:33


A közölt adatok a kiválasztott áruházra vonatkoznak a megjelenítés, illetve a nyomtatás időpontjában. Változásokért nem vállalunk felelősséget.

Kompozíció vesszőkaktusszal cserépátmérő: kb. 16 cm

Cikkszám 4028486

Az OBI áruházban Budapest, Fogarasi út

nem elérhető

Beültetett növénytál beltérre

Termékleírás

Cikkszám 4028486

Az örökzöld vesszőkaktusz és a modern kőhatású kaspó stílusosan alkotnak szép kompozíciót. A képet a természetes anyagokból készült dekorációs elemek teszik teljessé.

A vesszőkaktusz a levélkaktuszok közé tartozik, és a világos helyeket kedveli, ahol nem éri erős napsugárzás. A félárnyékos helyek is alkalmasak számára. A vesszőkaktuszt akkor kell meglocsolni, ha a felső földréteg kiszáradt. Kerülje a pangó vizet. Átlagos szobahőmérséklet esetén a vesszőkaktusz egész évben fejlődik. Száraz levegő esetén néha-néha vízzel kell permetezni a kaktuszt. Ahhoz, hogy a bimbókat óvni tudjuk, kéthetente tápoldatot kell adnunk neki, amíg ki nem nyílnak a bimbók.

Müszaki adatok

Termékjellemzők
Az edény anyaga:
Cserépméret:16 cm

A terméket ábrázoló kép a növény fejlődésének egy lehetséges példáját mutatja be. Kérjük, vegye figyelembe a termékleírásban adott tájékoztatást.

A növények fogyasztásra nem alkalmasak.

A termék rendelkezésre állása adott esetben eltérhet az adott áruházban a szállítási információban megjelölt adatoktól!

A termékek megadott ára és elérhetősége az „Én áruházam" címszó alatt kiválasztott áruház jelenleg érvényes árait és elérhetőségeit jelenti.
A megadott árak forintban értendőek és tartalmazzák a törvényben előírt mértékű áfát.
JVÁ= a gyártó által javasolt fogyasztói ár

Lap tetejére