Négylevelű madársóska földbe tűzött dísszel, cserépátmérő: kb. 6 cm

Cikkszám 3644143

Az OBI áruházban Budapest, Fogarasi út

nem elérhető

Beültetett növénytál beltérre

Termékleírás

Cikkszám 3644143

A kéményseprővel díszített négylevelű madársóska (Oxalis tetraphylla) ideális szilveszteri ajándék. A szerencseherének is nevezett négylevelű madársóska szív alakú leveleinek (Oxalis tetraphylla) szerencsehozó hatást tulajdonítanak. A négylevelű madársóska Mexikóban őshonos, és sötétedéskor leveleit összehajtja. A növény a világos, hűvös helyet szereti, és a növekedés korlátozása érdekében viszonylag kevés vizet igényel.

A terméket ábrázoló kép a növény fejlődésének egy lehetséges példáját mutatja be. Kérjük, vegye figyelembe a termékleírásban adott tájékoztatást.

A növények fogyasztásra nem alkalmasak.

A termék rendelkezésre állása adott esetben eltérhet az adott áruházban a szállítási információban megjelölt adatoktól!

A termékek megadott ára és elérhetősége az „Én áruházam" címszó alatt kiválasztott áruház jelenleg érvényes árait és elérhetőségeit jelenti.
A megadott árak forintban értendőek és tartalmazzák a törvényben előírt mértékű áfát.
JVÁ= a gyártó által javasolt fogyasztói ár

* A Gardena termékvásárláshoz kötött promóció szervezője a Husqvarna Magyarország Kft. (1044 Budapest, Ezred u. 1-3.). A Promócióhoz kapcsolódó adatrögzítést- és feldolgozást illetve a pénzvisszafizetéssel kapcsolatos feladatokat a Husqvarna Magyarország Kft látja el. A tájékoztatás nem teljes körű, bővebb információt és szabályzatot itt talál.

Lap tetejére