2020.11.25. 22:57


A közölt adatok a kiválasztott áruházra vonatkoznak a megjelenítés, illetve a nyomtatás időpontjában. Változásokért nem vállalunk felelősséget.

Növénykompozíció fa kaspóban cserépátmérő: kb. 27 cm

Cikkszám 4248332
  • Tengeri hangulat
  • Könnyen gondozható és tartósan virágzó
  • Különleges kaspó
Termékinformáció
 
7 299 Ft

Áfával növelt ár Áfa 27%

Az OBI áruházban Budapest, Fogarasi út

Kizárólag az áruházban rendelhető meg.

Termékleírás

Cikkszám 4248332

Extravagáns látványosság a nyári időszakra!

A kompozíció fénypontja az uszadékfából készült cserépborítás, valamint a tengeri állatos dekoráció. A kompozícióba egy korallvirág (Kalanchoe) és egy buzogányfa (Nolina recurvata) van ültetve.

A korallvirág kedvelt virágzó szobanövény, amely népszerűségét pompás, sűrű virágernyőinek, valamint könnyen kezelhetőségének köszönheti. A korallvirágok pozsgás növények, ezért kedvelik a napos helyeket, és mérsékelt vízigényűek. A közvetlen déli napfény kerülendő. A korallvirágok nyáron erkélyekre és kertbe is ültethetők.

A buzogányfa igen könnyen kezelhető, és leginkább a teljesen napos, szobahőmérsékletű vagy melegebb helyeket kedveli. Kevés vizet igényel, ezért télen messzemenően szárazon kell tartani, és nyáron is csak akkor kell öntözni, ha a földje már száraz. Az április és szeptember közötti időszakban hetente tápoldatozza.

Müszaki adatok

Termékjellemzők
Az edény anyaga:Fa
Cserépméret:27 cm

A terméket ábrázoló kép a növény fejlődésének egy lehetséges példáját mutatja be. Kérjük, vegye figyelembe a termékleírásban adott tájékoztatást.

A növények fogyasztásra nem alkalmasak.

A termék rendelkezésre állása adott esetben eltérhet az adott áruházban a szállítási információban megjelölt adatoktól!

A termékek megadott ára és elérhetősége az „Én áruházam" címszó alatt kiválasztott áruház jelenleg érvényes árait és elérhetőségeit jelenti.
A megadott árak forintban értendőek és tartalmazzák a törvényben előírt mértékű áfát.
JVÁ= a gyártó által javasolt fogyasztói ár

Lap tetejére