2021.01.16. 16:37


A közölt adatok a kiválasztott áruházra vonatkoznak a megjelenítés, illetve a nyomtatás időpontjában. Változásokért nem vállalunk felelősséget.

Orchidea kompozíció cserépátmérő: kb. 21 cm

Cikkszám 4023149

Az OBI áruházban Budapest, Fogarasi út

nem elérhető

Beültetett növénytál beltérre

Termékleírás

Cikkszám 4023149

Ez az orchidea beültetés elbűvölő ajándékötlet Valentin napra. A virágokból, levelekből valamint egy Love feliratú dekorációból összeállított extravagáns kompozíció minden lakást szebbé varázsol. A pillangó orchidea (Phalaenopsis) a legismertebb és legkedveltebb az összes orchideafaj közül. Nevét virágának trópusi pillangókra emlékeztető különleges formájáról kapta. A pillangó orchidea rendkívül gazdagon virágzó, erőteljes növény, amely a tapasztalatlan orchideakedvelők számára is ideális választás. Átlagos szobahőmérsékleten jól fejlődik, a világos-félárnyékos ablakpárkányokon érzi magát a legjobban. Azonban óvni kell a déli időszak körüli közvetlen napsütéstől. Forró napokon és a fűtés okozta száraz levegő esetén ajánlatos a léggyökereit reggelente némi vízzel bepermetezni. Nyáron hetente, a téli időszakban kéthetente öntözze vagy merítse vízbe. Minél melegebb illetve világosabb helyen áll az orchidea, annál magasabb a vízigénye. Kerülje a pangóvizet és négyhetente rendszeresen tápoldatozza alacsony koncentrációban a kereskedelmi forgalomban kapható orchidea-tápoldatok egyikével.

Müszaki adatok

Termékjellemzők
Az edény anyaga:Kerámia
Cserépméret:21 cm

A terméket ábrázoló kép a növény fejlődésének egy lehetséges példáját mutatja be. Kérjük, vegye figyelembe a termékleírásban adott tájékoztatást.

A növények fogyasztásra nem alkalmasak.

A termék rendelkezésre állása adott esetben eltérhet az adott áruházban a szállítási információban megjelölt adatoktól!

A termékek megadott ára és elérhetősége az „Én áruházam" címszó alatt kiválasztott áruház jelenleg érvényes árait és elérhetőségeit jelenti.
A megadott árak forintban értendőek és tartalmazzák a törvényben előírt mértékű áfát.
JVÁ= a gyártó által javasolt fogyasztói ár

Lap tetejére