Az Ön böngészőjének beállításai tiltják a cookie-kat. Annak érdekében, hogy a honlap funkciói korlátozás nélkül használhatóak legyenek, kérjük, engedélyezze a cookie-kat, és frissítse az oldalt.

Az Ön webböngészője elavult. Frissítse böngészőjét a nagyobb biztonság, sebesség és élmény érdekében!

Szakállbromélia kompozíció fa tömbön cserépátmérő: kb. 9 cm Tillandsia xerograph

Cikkszám 4264685

  • Rendkívüli fajta
  • Modern
  • Dekoratív látványosság
Termékinformáció
 
7 299 Ft

Áfával növelt ár Áfa 27%

Az OBI áruházban Budapest, Fogarasi út

Kizárólag az áruházban rendelhető meg.

Termékleírás

Cikkszám 4264685

A Tillandsia xerographica vastag, húsos levelei és fenséges alakja révén egy feltűnő szakállbromélia-fajta. Ez az epifita növény Közép- és Dél-Amerikából származik, és szinte nincs is gyökere. Ez az egzotikus növény a levelein található speciális pikkelyek révén szabályozza vízháztartását, és ezért rendszeresen nedvességgel kell ellátni. A szakállbroméliák a magas páratartalmat és a világos, meleg helyeket kedvelik. 2-3 naponta esővízzel vagy mészmentes, szobahőmérsékletű vízzel permetezze be a szakállbroméliát, vagy alternatívaként hetente egyszer használja a szakállbromélia permetet. A Tillandsia xerographica ennél a terméknél egy fa tömbre van rögzítve, és ezüstösen csillogó levélrózsája minden tekintetet magára von. Élő dekorációként hatásosan illeszkedik a környezetbe.

A terméket ábrázoló kép a növény fejlődésének egy lehetséges példáját mutatja be. Kérjük, vegye figyelembe a termékleírásban adott tájékoztatást.

A növények fogyasztásra nem alkalmasak.

A termék rendelkezésre állása adott esetben eltérhet az adott áruházban a szállítási információban megjelölt adatoktól!

A termékek megadott ára és elérhetősége az „Én áruházam" címszó alatt kiválasztott áruház jelenleg érvényes árait és elérhetőségeit jelenti.
A megadott árak forintban értendőek és tartalmazzák a törvényben előírt mértékű áfát.
JVÁ= a gyártó által javasolt fogyasztói ár

Lap tetejére