2020.10.22. 22:08


A közölt adatok a kiválasztott áruházra vonatkoznak a megjelenítés, illetve a nyomtatás időpontjában. Változásokért nem vállalunk felelősséget.

Szanzavéra kompozíció üveg kaspóban cserépátmérő: kb. 15 cm

Cikkszám 4268835
  • Dekoratív palackban
  • Könnyen gondozható zöldnövények
  • Levegőfrissítő tulajdonságok
Termékinformáció
 
8 399 Ft

Áfával növelt ár Áfa 27%

Az OBI áruházban Budapest, Fogarasi út

Kizárólag az áruházban rendelhető meg.

Termékleírás

Cikkszám 4268835

Ez a kompozíció, amelybe egy anyósnyelv (Sansevieria trifasciata), egy szobapáfrány (Nephrolepis cordifolia "Duffy") és egy kaliszia (Callisia "Turtle") van ültetve, egy kicsi akvárium hatását kelti. A mohával és kavicsokkal díszített kompozíció kiválóan illik a modern életstílushoz és a botanikus lakáskultúra kedvelőihez. A palack hátoldalán található egy kivágás, ahonnan kényelmesen végezhető az öntözés.

A széles, sárga levélszélekkel rendelkező, klasszikus anyósnyelv különösen dekoratív és strapabíró. Ez a tarka anyósnyelv kevés gondozást igényel. Ráadásul levegőtisztító hatású is, ezáltal javítja a helyiség klímáját.

A "Duffy" szobapáfrány egy trópusi növény, amely Ázsia és Dél-Amerika őserdeiből származik. Ezért kedveli a párás levegőt. A kaliszia Amerika szubtrópusi és trópusi vidékeiről származik. Nálunk kedvelt szobanövény, lakószobáinkat hosszú, kis kerek levelekkel borított száraival díszíti. A kaliszia is a magas páratartalmat kedveli. A kompozíció összes növénye kedveli a világos helyet, az erős napsütést azonban nem. Rendszeres öntözés mellett sokáig örömét lelheti bennük.

Müszaki adatok

Termékjellemzők
Az edény anyaga:Üveg
Cserépméret:15 cm

A terméket ábrázoló kép a növény fejlődésének egy lehetséges példáját mutatja be. Kérjük, vegye figyelembe a termékleírásban adott tájékoztatást.

A növények fogyasztásra nem alkalmasak.

A termék rendelkezésre állása adott esetben eltérhet az adott áruházban a szállítási információban megjelölt adatoktól!

A termék több különböző formában, ill. mintával kapható.

A termékek megadott ára és elérhetősége az „Én áruházam" címszó alatt kiválasztott áruház jelenleg érvényes árait és elérhetőségeit jelenti.
A megadott árak forintban értendőek és tartalmazzák a törvényben előírt mértékű áfát.
JVÁ= a gyártó által javasolt fogyasztói ár

Lap tetejére