2020.09.26. 23:44


A közölt adatok a kiválasztott áruházra vonatkoznak a megjelenítés, illetve a nyomtatás időpontjában. Változásokért nem vállalunk felelősséget.

Szilveszteri kompozíció korallvirággal és borostyánnal, cserépátmérő: kb. 13 cm

Cikkszám 4004115

Az OBI áruházban Budapest, Fogarasi út

nem elérhető

Beültetett növénytál beltérre

Termékleírás

Cikkszám 4004115

Ez az elegánsan díszített kompozíció otthona egészen különleges, mutatós szilveszteri dekorációja lesz. A dekorációs elemek arany színárnyalatokban pompáznak, ezáltal kiválóan illenek az aranyszínű kaspóhoz. Különösen látványosak a kis pezsgőspalackok, amelyek a növények közül kukucskálnak ki. A kompozícióba egy korallvirág (Kalanchoe) és egy borostyán (Hedera) van ültetve.

A korallvirág (Kalanchoe) kedvelt, virágzó szobanövény, népszerűségét pompás, sűrű virágernyőinek, valamint könnyen gondozható természetének köszönheti. Tömött, hosszan nyíló virágai vannak. A korallvirág pozsgás növény, kedveli a napos helyeket, és mérsékelt vízigényű. A közvetlen déli napsugárzás kerülendő.

A borostyán (Hedera) egy örökzöld évelő növény. A növény félárnyékos helyet igényel, közvetlen napsütésnek nem szabad tartósan kitenni. A borostyánt csak mérsékelten nedvesen szabad tartani.

Müszaki adatok

Termékjellemzők
Az edény anyaga:Műanyag
Cserépméret:13 cm

A terméket ábrázoló kép a növény fejlődésének egy lehetséges példáját mutatja be. Kérjük, vegye figyelembe a termékleírásban adott tájékoztatást.

A növények fogyasztásra nem alkalmasak.

A termék rendelkezésre állása adott esetben eltérhet az adott áruházban a szállítási információban megjelölt adatoktól!

A termékek megadott ára és elérhetősége az „Én áruházam" címszó alatt kiválasztott áruház jelenleg érvényes árait és elérhetőségeit jelenti.
A megadott árak forintban értendőek és tartalmazzák a törvényben előírt mértékű áfát.
JVÁ= a gyártó által javasolt fogyasztói ár

Lap tetejére