2019.02.18. 7:18
Az én áruházam
Budapest, Fogarasi út
1148 Budapest
Fogarasi út 28-54.
A közölt adatok a kiválasztott áruházra vonatkoznak a megjelenítés, illetve a nyomtatás időpontjában. Változásokért nem vállalunk felelősséget.

Tömött korallvirág és hálóslevél fémkosárban cserépátmérő: 15 cm

Cikkszám 1045947
  • Nosztalgikus
  • Könnyen gondozható
  • Ajándékötlet
Termékinformáció
 
3 999 Ft

Áfával növelt ár Áfa 27%

Az OBI áruházban Budapest, Fogarasi út

Kizárólag az áruházban rendelhető meg., a szállítás ideje kb. 4-6 munkanap

Termékleírás

Cikkszám 1045947

A tömött korallvirág (Kalanchoe) és a hálóslevél (Fittonia) könnyen gondozható szobanövények. Itt egy mutatós kompozícióban láthatók. A kedves részletek, mint a szív a fogantyún, nagyszerű ajándékötletté teszik a nosztalgikus fémkosarat.

A tömött korallvirág (Kalanchoe blossfeldiana) kedvelt virágzó szobanövény, népszerűségét pompás, sűrű virágernyőinek, valamint könnyű kezelhetőségének köszönheti. A tömött korallvirág pozsgás növény. Kedveli a napos helyeket, és mérsékelt vízigényű. A közvetlen déli napfény kerülendő. A tömött korallvirág nyáron az erkélyre és a kertbe is kiültethető.

A mozaiknövénynek is nevezett hálóslevél (Fittonia) Dél-Amerika trópusi tájain őshonos, feltűnő mintázatú levele szemet gyönyörködtető látvány. Kedveli a nedves meleg levegőt, és számára a közvetlen napsugárzás nélküli, világos helyek a legmegfelelőbbek. Félárnyékos helyeken is elhelyezhető, a 20 °C körüli szobahőmérséklet a legmegfelelőbb számára. A talajnak mindig enyhén nedvesnek kell lennie, de a növény sosem állhat vízben. Az enyhe szárazságot azonban igen jól tűri. Április és szeptember között háromhetente tápoldatozza.

Müszaki adatok

Termékjellemzők

Az edény anyaga:
Egyéb edények
Cserépméret:
15 cm

A terméket ábrázoló kép a növény fejlődésének egy lehetséges példáját mutatja be. Kérjük, vegye figyelembe a termékleírásban adott tájékoztatást.

A növények fogyasztásra nem alkalmasak.

A termék rendelkezésre állása adott esetben eltérhet az adott áruházban a szállítási információban megjelölt adatoktól!

A termékek megadott ára és elérhetősége az „Én áruházam" címszó alatt kiválasztott áruház jelenleg érvényes árait és elérhetőségeit jelenti.
A megadott árak euróban értendőek és tartalmazzák a törvényben előírt mértékű áfát.
JVÁ= a gyártó által javasolt fogyasztói ár

Lap tetejére