2021.01.23. 22:04


A közölt adatok a kiválasztott áruházra vonatkoznak a megjelenítés, illetve a nyomtatás időpontjában. Változásokért nem vállalunk felelősséget.

Tömött korallvirág és zöld növények kerámia kaspóban cserépátmérő: kb. 20 cm

Cikkszám 1019231

Az OBI áruházban Budapest, Fogarasi út

nem elérhető

Beültetett növénytál beltérre

Termékleírás

Cikkszám 1019231

A fonott megjelenésű kerámiatálba egy díszspárga (Asparagus), egy tömött korallvirág (Kalanchoe blossfeldiana) és egy hálóslevél (Fittonia) van beültetve. A kompozíciót a rózsa kiegészítőkből és színben illeszkedő granulátumból álló díszítés varázsolja romantikussá.

A díszspárga (Asparagus) könnyen gondozható, gyorsan növekvő szobanövény. Nagyon apró, rugóra emlékeztető levelei vannak. A 20 °C körüli szobahőmérsékleten érzi legjobban magát. A világos, közvetlen napsugárzástól védett helyeket kedveli. A reggeli és az esti napsütést azonban jól viseli. A legtöbb növényhez hasonlóan rá is igaz, hogy kerülni kell a túl kevés és a túl sok víz adagolását. A földlabda legyen mindig nedves, de kerülje a vízpangást. Télen kevesebb vízzel is megelégszik. Csak tavasszal és nyáron igényel tápoldatozást. A növekedési időszakban kéthetente tápoldatozza.

A tömött korallvirág (Kalanchoe blossfeldiana) kedvelt virágzó szobanövény, népszerűségét pompás, sűrű virágernyőinek, valamint könnyen kezelhetőségének köszönheti. A tömött korallvirágok pozsgás növények, kedvelik a napos helyeket, és mérsékelt vízigényűek. A közvetlen déli napfény kerülendő. A tömött korallvirág nyáron az erkélyre és a kertbe is kiültethető.

A mozaiknövénynek is nevezett hálóslevél (Fittonia) Dél-Amerika trópusi tájain őshonos, feltűnő mintázatú levele szemet gyönyörködtető látvány. Kedveli a nedves meleg levegőt, és számára a közvetlen napsugárzás nélküli világos helyek a legmegfelelőbbek. Kiválóan alkalmas növény a fürdőszobába. Félárnyékos helyek is elfogadhatók, a 20 °C körüli szobahőmérséklet a legmegfelelőbb. Nyáron a kerti asztalok díszítésére is tökéletes. A talajnak mindig nedvesnek kell lennie, de sosem szabad, hogy vízben álljon a növény. A növény azonban nagyon jól viseli az enyhe kiszáradást. Április és szeptember között háromhetente tápoldatozza.

Müszaki adatok

Termékjellemzők
Az edény anyaga:Kerámia
Cserépméret:20 cm

A termék különféle színekben kapható.

A terméket ábrázoló kép a növény fejlődésének egy lehetséges példáját mutatja be. Kérjük, vegye figyelembe a termékleírásban adott tájékoztatást.

A növények fogyasztásra nem alkalmasak.

A termék rendelkezésre állása adott esetben eltérhet az adott áruházban a szállítási információban megjelölt adatoktól!

A termékek megadott ára és elérhetősége az „Én áruházam" címszó alatt kiválasztott áruház jelenleg érvényes árait és elérhetőségeit jelenti.
A megadott árak forintban értendőek és tartalmazzák a törvényben előírt mértékű áfát.
JVÁ= a gyártó által javasolt fogyasztói ár

Lap tetejére