2020.10.01. 7:06


A közölt adatok a kiválasztott áruházra vonatkoznak a megjelenítés, illetve a nyomtatás időpontjában. Változásokért nem vállalunk felelősséget.

Vitorlavirág cserépátmérő: kb. 12 cm

Cikkszám 3883386
  • Vicces
  • Ajándékként is kitűnő
  • Dekoratív
Termékinformáció
 
1 599 Ft

Áfával növelt ár Áfa 27%

Az OBI áruházban Budapest, Fogarasi út

Kizárólag az áruházban rendelhető meg.

Termékleírás

Cikkszám 3883386

A vitorlavirág (Spatiphyllum) egy kifejezetten elegáns növény ragyogó fehér virágokkal és sárgás torzsákkal. Egy-egy virágzás mindig sok héten át tart. A növény cserépborítása a rányomtatott szalag és kézírás révén vicces, ajándékként vagy apró figyelmességként is kitűnő. A növények az amerikai és az afrikai őserdőkből származnak, s onnan hozták magukkal vonzódásukat a magas páratartalomhoz és meleghez. Ha a növény télen hűvösebb helyen áll, kb. 16 fokon, a levegő lehet enyhén szárazabb. Tegye a vitorlavirágot egy árnyékos-félárnyékos helyre, ahol nem éri közvetlen napsütés. A növény egyike azoknak a szobanövényeknek, amelyek kevés fénnyel is beérik. A növény helyétől függ, hogy milyen gyakran kell öntözni. Földje legyen mindig egyenletesen nedves. Leveleit permetezze gyakran vízzel, a virágait azonban ne permetezze! Tavasszal és a nyáron nagyjából kéthetente tápoldatozni kell. A mutatós fonott táskában különösen szép ez a vitorlavirág.

A terméket ábrázoló kép a növény fejlődésének egy lehetséges példáját mutatja be. Kérjük, vegye figyelembe a termékleírásban adott tájékoztatást.

A növények fogyasztásra nem alkalmasak.

A termék rendelkezésre állása adott esetben eltérhet az adott áruházban a szállítási információban megjelölt adatoktól!

A termékek megadott ára és elérhetősége az „Én áruházam" címszó alatt kiválasztott áruház jelenleg érvényes árait és elérhetőségeit jelenti.
A megadott árak forintban értendőek és tartalmazzák a törvényben előírt mértékű áfát.
JVÁ= a gyártó által javasolt fogyasztói ár

Lap tetejére