2020.09.21. 7:23


A közölt adatok a kiválasztott áruházra vonatkoznak a megjelenítés, illetve a nyomtatás időpontjában. Változásokért nem vállalunk felelősséget.

Zöldnövény és virágzó növény kompozíció cserépátmérő: kb. 17 cm

Cikkszám 4025011
  • Sokáig örömet okoz
  • Könnyen gondozható
  • Felfrissíti a levegőt
Termékinformáció
 
5 599 Ft

Áfával növelt ár Áfa 27%

Az OBI áruházban Budapest, Fogarasi út

Kizárólag az áruházban rendelhető meg.

Termékleírás

Cikkszám 4025011

Ez a kompozíció különböző növények mutatós együttese, melyek együtt harmonikus képet nyújtanak. Mindkét színű cserép visszafogott stílusú, így bármilyen lakókörnyezetbe jól illenek. Ez a buzogányvirággal (Dieffenbachia), tömött korallvirággal (Kalanchoe) és szobapáfránnyal (Nephrolepis) beültetett kompozíció sokáig örömet okoz, és a helyiség klímáját is javítja azáltal, hogy a buzogányvirág felfrissíti a levegőt. A növények a világos helyeket kedvelik, de a közvetlen napsütést és a huzatot kerülni kell. Fontos, hogy egyenletesen kell öntözni, különösen télen, amikor a fűtés miatt meleg a levegő.

A terméket ábrázoló kép a növény fejlődésének egy lehetséges példáját mutatja be. Kérjük, vegye figyelembe a termékleírásban adott tájékoztatást.

A növények fogyasztásra nem alkalmasak.

A termék rendelkezésre állása adott esetben eltérhet az adott áruházban a szállítási információban megjelölt adatoktól!

A termékek megadott ára és elérhetősége az „Én áruházam" címszó alatt kiválasztott áruház jelenleg érvényes árait és elérhetőségeit jelenti.
A megadott árak forintban értendőek és tartalmazzák a törvényben előírt mértékű áfát.
JVÁ= a gyártó által javasolt fogyasztói ár

Lap tetejére