2020.12.05. 15:13


A közölt adatok a kiválasztott áruházra vonatkoznak a megjelenítés, illetve a nyomtatás időpontjában. Változásokért nem vállalunk felelősséget.

Zöldnövény kompozíció üveg kaspóban cserépátmérő: kb. 15 cm

Cikkszám 4268843
  • Dekoratív palackban
  • Könnyen gondozható zöldnövények
  • Levegőfrissítő tulajdonságok
Termékinformáció
 
7 299 Ft

Áfával növelt ár Áfa 27%

Az OBI áruházban Budapest, Fogarasi út

Kizárólag az áruházban rendelhető meg.

Termékleírás

Cikkszám 4268843

Ez a kompozíció, amelybe egy díszspárga (Asperagus Plumosis), egy csokrosinda (Chlorophytum laxum) és egy kaliszia (Callisia "Turtle") van ültetve, egy kicsi akvárium hatását kelti. A mohával és kavicsokkal díszített kompozíció kiválóan illik a modern életstílushoz és a botanikus lakáskultúra kedvelőihez. A palack hátoldalán található egy kivágás, ahonnan kényelmesen végezhető az öntözés.

A díszspárga egy könnyen kezelhető, gyorsan növő szobanövény. Nagyon apró, kicsi rugókra emlékeztető levelei vannak.

A csokrosinda igénytelensége, valamint levegőtisztító tulajdonságai miatt igen kedvelt szobanövény. Hosszú, keskeny, zöld-fehér csíkos leveleket növeszt. Egyúttal segítséget nyújt a káros anyagok levegőből történő kiszűrésében.

A kaliszia Amerika szubtrópusi és trópusi területein őshonos. Nálunk kedvelt szobanövény, lakószobáinkat hosszú, kis kerek levelekkel borított száraival díszíti. A kaliszia kedveli a magas páratartalmat.

A kompozíció mindkét növénye kedveli a világos helyet, az erős napsütést azonban nem. Rendszeres öntözés mellett sokáig örömét lelheti bennük.

Müszaki adatok

Termékjellemzők
Az edény anyaga:Üveg
Cserépméret:15 cm

A terméket ábrázoló kép a növény fejlődésének egy lehetséges példáját mutatja be. Kérjük, vegye figyelembe a termékleírásban adott tájékoztatást.

A növények fogyasztásra nem alkalmasak.

A termék rendelkezésre állása adott esetben eltérhet az adott áruházban a szállítási információban megjelölt adatoktól!

A termék több különböző formában, ill. mintával kapható.

A termékek megadott ára és elérhetősége az „Én áruházam" címszó alatt kiválasztott áruház jelenleg érvényes árait és elérhetőségeit jelenti.
A megadott árak forintban értendőek és tartalmazzák a törvényben előírt mértékű áfát.
JVÁ= a gyártó által javasolt fogyasztói ár

Lap tetejére