Az Ön böngészőjének beállításai tiltják a cookie-kat. Annak érdekében, hogy a honlap funkciói korlátozás nélkül használhatóak legyenek, kérjük, engedélyezze a cookie-kat, és frissítse az oldalt.

Az Ön webböngészője elavult. Frissítse böngészőjét a nagyobb biztonság, sebesség és élmény érdekében!

LUX Comfort mágneses bittartó mélységhatárolóval

Cikkszám 3586229

  • A mélységhatároló megakadályozza a túl mélyre hatolást a csavarban
  • A műanyag mélységhatároló védi az anyag felületeit
  • Praktikus mágneses tartóval
Termékinformáció
 
2 499 Ft

Áfával növelt ár Áfa 27%

Az OBI áruházban Budapest, Fogarasi út

Kizárólag az áruházban rendelhető meg.

Termékleírás

Cikkszám 3586229

A mélységhatárolóval rendelkező LUX-TOOLS Comfort mágneses bittartó kényelmes tulajdonságaival optimális megoldást kínál a különböző problémákra. Megfelelő választ ad arra a kérdésre, hogy hogyan lehet ötletesen és praktikusan a gép befogószárába rögzíteni a biteket. A bittartó szabványos, 6,3 mm (1/4) méretű befogószárral rendelkezik. Ezáltal fúrógépbe, akkumulátoros csavarhúzóba vagy cserélhető fejes kézi csavarhúzóba is befogható, és a mindenkor alkalmazott bitek befogószerszámaként használható. A biteket egyrészt a mágneses tulajdonságok tartják a szárban. Másrészt a mélységhatároló gondoskodik arról, hogy ne csússzanak túl mélyre, és az optimális munkavégzési pontnál tartja a csavarozó profilokat. Maga a bittartó csak csekély súllyal rendelkezik, és ezáltal csak jelentéktelen módon befolyásolja a csavarozó eszköz kiegyensúlyozott vezetését.

A mélységhatárolóval és köpennyel rendelkező mágneses bittartó ideális kiegészítés lehet a hobbi barkácsmesterek személyes szerszámos ládájához. Minden olyan helyen használható, ahol csavarozási munkálatokat kell végezni. Akivel valaha is megtörtént, hogy egy szárból kicsúszó bit miatt hirtelen abba kellett hagynia a munkát, az tudja értékelni a mágneses tulajdonságok által jelentett előnyöket. Ezzel a bittartóval egy ötletes és praktikus darabbal egészítheti ki szerszámkészletét.

Müszaki adatok

Termékjellemzők
Hosszúság:80 mm
Anyag:Acél
Tartalom:1 Darab
Mágneses:Igen
VDE-képes:Nem
Méretek és tömeg (nettó)
Tömeg:43 g
Magasság:8,7 cm
Szélesség:1,6 cm
Mélység:1,6 cm

A termékek megadott ára és elérhetősége az „Én áruházam" címszó alatt kiválasztott áruház jelenleg érvényes árait és elérhetőségeit jelenti.
A megadott árak forintban értendőek és tartalmazzák a törvényben előírt mértékű áfát.
JVÁ= a gyártó által javasolt fogyasztói ár

Lap tetejére