2020.10.21. 22:57


A közölt adatok a kiválasztott áruházra vonatkoznak a megjelenítés, illetve a nyomtatás időpontjában. Változásokért nem vállalunk felelősséget.

Ariston elektromos vízmelegítő Pro Eco Evo 100

Cikkszám 3642162

Az OBI áruházban Budapest, Fogarasi út

nem elérhető

Bojlerek

Hasonló termékek

Termékleírás

Cikkszám 3642162

Ajánlott 4 fő számára.A 100 literes Ariston Pro Eco Evo közepes kapacitású elektromos, falra szerelhető vízmelegítő, mellyel 10%-kal is csökkentheti energia-fogyasztását. Elegáns megjelenése gondoskodik arról, hogy tökéletes részét képezze otthonának. Annak érdekében, hogy minél jobban minimalizálja a hőveszteséget és több energiát tudjon megtakarítani, az Eco funkció automatikusan megtanulja az Ön fogyasztási szokásait a vízmennyiség igényére és az időzítésre vonatkozóan. Az elhasznált melegvizet a beáramló hideg víz pótolja. A Nanomix technológiával a hideg víz nem hűti vissza a vízmelegítőben lévő vizet, hiszen egy speciális beömlőcsőnek köszönhetően lassabban keveredik a víz. A BEST megoldással pedig minden melegítési ciklus végén akár 40 literrel több 40 °C-os melegvizet készít. A vízmelegítő tartósságát a titánium tartalmú bevonattal rendelkező tartály, a szilárd karima, valamint az 5 csavaros rögzítés biztosítja.

Müszaki adatok

Termékjellemzők
Felszerelés:Függőleges falraszerelés
Típus:Vízmelegítő
Teljesítmény:1,8 kW
Fűtési időtartam:2,5 h
Max. üzemi hőmérséklet:80 °C
Max. üzemi nyomás:8 bar
Biztonság típusa:IP24
Méretek és tömeg (nettó)
Tömeg:25,5 kg
Magasság:91,3 cm
Szélesség:45,0 cm
Mélység:48,0 cm

További részletek

Hasonló Kategóriák

A termékek megadott ára és elérhetősége az „Én áruházam" címszó alatt kiválasztott áruház jelenleg érvényes árait és elérhetőségeit jelenti.
A megadott árak forintban értendőek és tartalmazzák a törvényben előírt mértékű áfát.
JVÁ= a gyártó által javasolt fogyasztói ár

Lap tetejére