Regent 100 elektromos bojler

Cikkszám 1000561

Az OBI áruházban Budapest, Fogarasi út

nem elérhető

Bojlerek

Hasonló termékek

Termékleírás

Cikkszám 1000561

Zománcozott tartálya nagy vastagságú, 850°C-on égetett bevonattal van ellátva. Vastag szigetelése nagy sűrűségű, CFC-mentes poliuretán habból készült, amely alacsony energiafogyasztást garantál. Nagy magnéziumanód különleges mérete biztosítja a tartály állandó hatékony védelmét. Hőmérséklet szabályozás kívülről: a mechanikus szabályozóval könnyű beállítani a kívánt hőmérsékletet. Szakszerviz-központ: az egész országra kiterjedő szakszerviz-hálózat garantálja a sürgős beavatkozások gyors és szakszerű elvégzését.
Minőségbiztosítás: ISO 9001 minősítéssel rendelkező gyártástechnológia. A teljes mértékben Olaszországban készült vízmelegítő kielégíti az EN nemzetközi szabvány szerinti minőségi követelményeit.

Biztonsági szelep: megakadályozza a víz felmelegítése közbeni tágulás okozta nyomásemelkedést a vízmelegítőben. A szelep, amely a termék tartozéka, 8 Bar nyomásra van beállítva.
Biztonsági termosztát: kétpólusú biztonsági eszköz, amely a készülék meghibásodása esetén kikapcsolja a fűtőelemet, nehogy a víz hőmérséklete a megengedett fölé emelkedjen.
Hőmérséklet-szabályozó funkció: biztosítja a felhasználó által beállított víz hőmérsékletet. Eredeti, ISO 9001 minősítéssel rendelkező gyárban készült termék.
Műszaki adatok:

Teljesítmény: 1500 W
Feszültség: 230 V ~ 50 Hz
Felfűtési idő (45°C-ra): 232 perc
Hőterjedés (65°C-on): 1,39 kWh / 24 h
Méretek: 910 mm × 450 mm × 480 mm
Tömeg: 26 kg

Müszaki adatok

Termékjellemzők
Felszerelés:Függőleges falraszerelés
Méretek és tömeg (nettó)
Tömeg:26,5 kg
Magasság:94,0 cm
Szélesség:47,0 cm
Mélység:50,0 cm

Más vásárlók által vásárolt egyéb termékek

Hasonló Kategóriák

A termékek megadott ára és elérhetősége az „Én áruházam" címszó alatt kiválasztott áruház jelenleg érvényes árait és elérhetőségeit jelenti.
A megadott árak forintban értendőek és tartalmazzák a törvényben előírt mértékű áfát.
JVÁ= a gyártó által javasolt fogyasztói ár

Lap tetejére