Hol található az OBI vállalati központ?

Németországi központunk Wermelskirchen városában, Németország Észak-Rajna-Vesztfália tartományában található,míg a magyarországi Központunk a fővárosban, Budapesten helyezkedik el.


Milyen országokban dolgozhatok az OBI berkein belül?

Európa 11 országában vagyunk jelen:
Németország, Olaszország, Ausztria, Lengyelország, Csehország, Magyarország, Oroszország, Svájc, Szlovénia, Szlovákia, Bosznia-Hercegovina.


Hogyan jelentkezhetek egy állásra valamelyik OBI-országban?

Magyarországon leadhatja jelentkezését az OBI honapján megadott e-mail címre vagy akár a központi obikarrier_hu@obi.hu elérhetőségre, de az adott áruház vevőszolgálati pultjánál is.


Milyen nyelvek fontosak az OBI-nál?

Egy németországi központtal rendelkező nemzetközi cégnél a német és az angol a legfontosabb nyelv. Központunkba az üzleti nyelv az angol, de előnyére válhat a német nyelv ismerete is, főként az értékesítés területén.

Áruházi munkatársként előnyös az idegen nyelv ismerete, főként ha külföldi vásárlóval találkozik.


Hogyan jelentkezhetek az OBI-hoz?

Munkatárs, illeltve szakeladó szeretne lenni valamelyik magyarországi OBI áruházban? Forduljon közvetlenül az adott OBI áruházhoz, mivel az áruházak maguk választják ki a kollégáikat.

Betöltendő állásokat online állásbörzénken is talál.


Központunkban, Budapesten Wermelskirchenben érdekli egy állás? Vagy vezetőként szeretne dolgozni az értékesítésben? Akkor küldje el pályázati anyagát online. Használja online űrlapunkat, hogy jelentkezését gyorsan fel tudjuk dolgozni. Betöltendő állásokat online állásbörzénken talál.


Hol találom az online jelentkezési lapot?

Az OBI online jelentkezési lap az online állásbörze valamennyi álláshirdetésének végén megtalálható.


Hogyan választják ki a jelentkezőket?

Megnézzük a pályázatát, és azonnal küldünk egy visszaigazolást a dokumentumok beérkezéséről.

Tapasztalt toborzóink megvizsgálják, hogy a jelentkezések milyen mértékben felelnek meg a meghirdetett állásnak. Ez nagyjából 3-4 hetet vesz igénybe.

 

Ha az Ön profilja megfelel a meghirdetett állásnak, akkor behívjuk egy beszélgetésre. Ha nem felel meg, akkor a jelentkező egy elutasításról szóló értesítést kap.

 

Az állásinterjú után a döntésünket hamar közöljük.