Kapcsolat

Írjon nekünk!

Kapcsolat - szívesen segítünk!

Kérdése van, szeretne tájékoztatást kapni vagy segítséget kérni? Vagy éppen tudja, mit szeretne, csak azt nem, hogy hol találja meg? Segítünk Önnek: válassza ki üzenetének témáját és kérdése a megfelelő személyhez érkezik.

Kérjük, válassza ki megkeresése tárgyát:

 • Az OBI.hu oldalon áruválasztékunk több mint 20.000 termékéről tájékozódhat online és kiderítheti, hogy kaphatóak-e éppen az Ön által választott OBI áruházban.
  Ha esetleg előfordulna, hogy nem találja a keresett terméket az OBI.hu oldalon, forduljon hozzánk bizalommal!

  Termékek elérhetősége

  • Az Ön érdekében rendszeresen frissítjük és bővítjük online megrendelhető termékeink választékát. Ennek ellenére kérjük szíves megértését arra vonatkozóan, hogy mégsem rendelhető meg online minden olyan termék, amely kapható az áruházakban.

  • Előfordulhat, hogy az oldalunkon bemutatott termékek egy része nem kapható az Ön által választott OBI áruházban. Ebben az esetben kérjük, válasszon ki egy másik OBI áruházat, és ellenőrizze az árukészletet.
   Lehetőség van arra is, hogy a kiválasztott terméket online lefoglalja, majd az Önnek megfelelő időpontban személyesen átvegye a kiválasztott áruházban. Mindezt kényelmesen, otthonából intézheti.

  • Bizonyos termékek esetében nincs lehetőség az áruházban raktáron lévő termék Interneten történő lefoglalására. Alapvetően azonban előfordulhat az is, hogy az Ön által választott áruház még nem biztosítja a foglalás lehetőségét, mert az ehhez szükséges műszaki és logisztikai feltételek még nem adottak.

  • Amennyiben nincs raktáron valamelyik termék az Ön által választott áruházban, az áruházban is van lehetőség megrendelésére. A szállítás várható idejéről a termékleírásokban talál felvilágosítást. Bővebb tájékoztatást ezzel kapcsolatban az Ön által választott OBI áruházban kaphat.

  • Amennyiben a „Termék átmenetileg nem kapható“ megjegyzés kíséretében jelenik meg valamelyik termék, az azt jelenti, hogy rendszerint 2-5 napon belül ismét kapható lesz az OBI áruházban. Kérjük, kis idő elteltével látogasson el újra az OBI.hu oldalra.
   Előfordulhat, hogy valamelyik másik áruházban kapható a termék. Az „átmenetileg nem kapható“ megjegyzés mellett be tud tölteni olyan OBI áruházakat, amelyekben még kapható a termék.

  • Az Ön által választott OBI áruházban, illetve központi raktárunkban jelenleg alacsony a készlet a kívánt termékből.
   Amennyiben nagyobb tételben szeretne vásárolni a termékből az OBI áruházban, kérjük, forduljon követlenül az áruházhoz. Ott dolgozó munkatársaink készséggel nyújtanak tanácsot Önnek.

  Termékrészletek

  • A termékeket ismertető oldalakon találja az egyes cikkek részletes leírását. Bizonyos termékekkel kapcsolatban ezenkívül további elmentett információkat (pl. adatlapokat) talál a „további részletek“ között.
   Amennyiben nem találja ott meg a keresett információt, szívesen segítünk Önnek. Keressen bennünket telefonon, vagy írja meg, mely információkra van pontosan szüksége, hogy ki tudjuk deríteni Önnek.

  • Amennyiben kapható tartozék a termékhez, a hozzá illő tartozékokat a termékeket ismertető oldal „Tartozékok“ elnevezésű részében találja. Oldalunkon azt is megtudhatja, hogy kapható-e éppen az adott tartozék.
   Amennyiben nem jelenik meg a termékhez kapcsolódó tartozék, forduljon hozzánk bizalommal. Keressen bennünket telefonon, vagy írja meg, milyen tartozékot keres pontosan, hogy kideríthessük Önnek, kapható-e.

  • A törvényben előírt szavatosság időtartama 2 év, amely az áru átadásával veszi kezdetét.
   Ezenkívül számos árucikkre érvényes a szavatossági igényen túlmenő gyártói jótállás. Ez nem terjed ki olyan károkra, amelyek természetes elhasználódásra, nem rendeltetésszerű használatra vagy hiányos, illetve nem megfelelő karbantartásra vezethetők vissza. Kellékhiány esetén szükségünk lesz a számlára a további ügyintézéshez, hogy meg tudjuk állapítani a vásárlás időpontját.

 • Szolgáltatások és tanácsadás

  Reklamáció

Ügyfélszolgálatunk:
06 80 21 22 23

Hétfőtől szombatig 8:00 és 20:00 óra és vasárnap 8:00 és 18:00 óra között állunk szíves rendelkezésére.

E-mailt szeretne küldeni nekünk?

Az áruházainkkal és a vállalatunkkal kapcsolatos érdeklődését
a következő címre szíveskedjen elküldeni: uzenet@obi.hu

A termékekkel és az online megrendeléssel kapcsolatos érdeklődését
a következő e-mail címre szíveskedjen elküldeni: uzenet@obi.hu

Vissza a lap tetejére