Bosch akkus sarokcsiszoló AdvancedGrind 18 Solo

Cikkszám 4690715

Az OBI áruházban Budapest, Fogarasi út

nem elérhető

Csiszológépek

Hasonló termékek

Termékleírás

Cikkszám 4690715

A Bosch AdvancedGrind 18 akkumulátoros sarokcsiszoló kézhezálló és kompakt segítőtárs, mellyel a különböző csiszolási és vágási munkák egy csapásra elvégezhetők. Az akkumulátoros működés maximális rugalmasságot tesz lehetővé az egész ház körül. A csiszoló kővel, térkővel, csempével és fémmel történő munkavégzéshez alkalmas. Az akkumulátoros csiszolóval egyszerűen elvághatók vagy csiszolhatók például tetőlemezek és csövek.

Csiszoló elektronikus üresjárati fordulatszám beállítással
A nagy teljesítményű motornak és az erős, 18 V-os akkumulátornak köszönhetően a csiszolószerszámmal különböző munkák végezhetők. Ennek során, az anyagnak és a projekt követelményeinek megfelelően az elektronikus fordulatszám megfelelően beállítható. Az eszköz talpán lévő bütykös keréken keresztül a fordulatszám 2800 és 11500 fordulat / perc között egyedileg előre beállítható. A 6-fokozatú számozás tájékoztatásul szolgál. Így mindig az anyagnak és a felhasználásnak megfelelően dolgozhat.

Gyorsabb tárcsacsere
A csiszolótárcsák felszerelése egy gyorsan váltható csavarral ellátott orsós reteszeléssel történik. Ezen csavar speciális kialakításának köszönhetően a korongcseréhez nincs szükség szerszámra és egyszerűen, kevesebb, mint 12 másodperc alatt kicserélhető. A csiszolókorong átmérője 125 mm.

Biztonságos üzemeltetésű és egyszerűen kezelhető csiszolóeszköz
A ház keskeny kialakításának köszönhetően a csiszolóeszköz mindig jól illeszkedik a kézbe és hosszabb munkavégzés esetén is biztos eszközvezetést garantál. A Softstart funkciónak köszönhetően a teljesítmény lépésről lépésre növekszik, amíg eléri az előre beállított fordulatszámot. Ez megakadályozza a hirtelen mozdulattal történő bekapcsolást és az irányítás elvesztését. A fékezőfunkció a készülék kikapcsolásakor szintén fokozatosan állítja le a csiszolókorongot.

Erőteljes akkumulátoros üzem a Power4All sorozat akkumulátorainak köszönhetően
Az akkumulátoros sarokcsiszoló egy, a Power4All sorozatba tartozó 18 V-os lítium-ion akkumulátorral (külön kapható) működik. Ez az akkumulátor valamennyi egyéb Bosch Home & Garden eszközhöz használható. Megspórolhatja több ugyanolyan teljesítményű akkumulátor megvásárlását, ami nagyobb rendet eredményez a pincében vagy a szerszámtárolóban. A Power4All sorozat akkumulátorai egy praktikus 3 LED-es töltöttségiszint-jelzővel rendelkeznek, amelyek lehetővé teszik az előrelátó munkavégzést. A modern lítium technológia megakadályozza a memóriaeffektust és az önkisülést, így a csiszoló mindig használható és lehetőség van részleges feltöltésre is, teljesítményvesztés nélkül.

A szállítási terjedelem az akkumulátort és a töltőállomást nem tartalmazza.
*Tájékoztatjuk kedves vásárlóinkat, hogy a használt elektromos, illetve elektronikus eszközöket, melyek kínálatunkban megtalálhatóak, vagy azokkal azonos jellegűek és funkciójúak, díjmentesen átvesszük.

A hulladékkezeléssel kapcsolatban további tájékoztatást az alábbi linken talál:

Hulladékkezelési útmutató

Méretek és tömeg (nettó)
Tömeg:1,70 kg
Magasság:14,0 cm
Szélesség:34,0 cm
Mélység:11,2 cm

További részletek

A termékek megadott ára és elérhetősége az „Én áruházam" címszó alatt kiválasztott áruház jelenleg érvényes árait és elérhetőségeit jelenti.
A megadott árak forintban értendőek és tartalmazzák a törvényben előírt mértékű áfát.
JVÁ= a gyártó által javasolt fogyasztói ár

Lap tetejére