Stanley FatMax multifunkciós szerszámgép 18 V FMC710B akku nélkül

Cikkszám 4659611

  • Ergonomikus
  • Kompakt
  • 18 V
Termékinformáció
 
29 990 Ft

Áfával növelt ár Áfa 27%

Az OBI áruházban Budapest, Fogarasi út

Kizárólag az áruházban rendelhető meg.

Termékleírás

Cikkszám 4659611

A Stanley FatMax FMC710D2 18 V-os akkumulátoros multifunkcionális rezgőszerszám sok munkát tesz lehetővé egy eszközzel - és ezt akkumulátoros működéssel. A szabadalmaztatott gyorsbefogó rendszerrel a tartozékok rendkívül egyszerűen és gyorsan áthelyezhetők és cserélhetők. A kis súly, a kompakt és vékony kialakítás, valamint a könnyen hozzáférhető csúszókapcsoló kényelmes egy- és kétkezes kezelést biztosít minden szükséges helyzetben.

A koffer egy átfogó tartozék készletet tartalmaz a különféle munkafeladatokhoz. A mellékelt adapterrel más gyártók tartozékai is problémamentesen használhatók. A készülék kompatibilis minden a 18 V / 2 vagy 4 Ah Stanley FatMax akkumulátorral.

Akku és töltő nélkül.

Müszaki adatok

Termékjellemzők
Típus:Deltacsiszolók
Feszültség:18 V
Akkumulátor kapacitás:2 Ah
Akkumulátor típusa:Li-Ion*Tájékoztatjuk kedves vásárlóinkat, hogy a használt elektromos, illetve elektronikus eszközöket, melyek kínálatunkban megtalálhatóak, vagy azokkal azonos jellegűek és funkciójúak, díjmentesen átvesszük.

A hulladékkezeléssel kapcsolatban további tájékoztatást az alábbi linken talál:

Hulladékkezelési útmutató

A termékek megadott ára és elérhetősége az „Én áruházam" címszó alatt kiválasztott áruház jelenleg érvényes árait és elérhetőségeit jelenti.
A megadott árak forintban értendőek és tartalmazzák a törvényben előírt mértékű áfát.
JVÁ= a gyártó által javasolt fogyasztói ár

* A Gardena termékvásárláshoz kötött promóció szervezője a Husqvarna Magyarország Kft. (1044 Budapest, Ezred u. 1-3.). A Promócióhoz kapcsolódó adatrögzítést- és feldolgozást illetve a pénzvisszafizetéssel kapcsolatos feladatokat a Husqvarna Magyarország Kft látja el. A tájékoztatás nem teljes körű, bővebb információt és szabályzatot itt talál.

Lap tetejére