Poldi gyerekhinta 230 cm x 220 cm x 225 cm

Cikkszám 4341558

  • Kerti hinta 3 év feletti gyermekek számára
  • A rönkfának köszönhetően nincsenek éles szélek
  • A zöld színű, nyomás alatt impregnált fának köszönhetően hosszú élettartam
Termékinformáció
26 990 Ft

Áfával növelt ár Áfa 27%

Az OBI áruházban Budapest, Fogarasi út

7 termék kapható

Termékleírás

Cikkszám 4341558

A Poldi gyerekhintához csak kis helyre van szükség, és tökéletes választás 3 éves kortól. A hinta tartólábai és felső oszlopa 8 cm átmérőjű rönkfából készült. A rönkfát nyomás alatt impregnálták, ezáltal védve van az időjárás hatásaitól, és különösen hosszú élettartamú. A gyors összeszerelést követően már várja is a játék öröme a gyermekeket.

Egyszerű és gyors összeszerelés
A hinta előszerelt építőkészletből áll, amely tartalmazza a szerelőanyagokat, köztük 2 karabinert is. Ügyeljen arra, hogy sík felületen állítsa fel a fából készült hintát. Az előszerelt építőkészletnek köszönhetően csak a furatokat kell elkészítenie. Ezt követően gyorsan és egyszerűen felállíthatja a hinta vázát. Egy műanyagból készült, piros színű hintalap szintén a csomag részét képezi.

A játék öröme gyermekek számára
A hinták gyakran a gyermekek kedvenc szabadtéri játékai közé tartoznak, és sok örömet kínálnak. Például a hintalap egyszerűen kicserélhető egy másik hintára. Így például a kerti hinta fészekhintaként is használható. Ehhez csak akassza le a hintalapot, és tegye fel helyette a fészekhintát (a csomag nem tartalmazza).

Továbbiak
A szükséges beásási mélység kb. 10 cm.
A hinta 3 év feletti gyermekek számára alkalmas, és csak otthoni használatra tervezték.

Müszaki adatok

Termékjellemzők
Méret (h x sz):226 x 230 cm
Anyag:Fa
Szélesség (elölnézet):230 cm
Magasság:220 cm
Mélység (oldalnézet):225 cm
Életkor (tól):3 Év
Életkor (ig):12 Év
Méretek és tömeg (nettó)
Tömeg:40,0 kg
Magasság:2,20 m
Szélesség:2,30 m
Mélység:2,25 m

Figyelem! Ez a játék csak otthoni célra alkalmas, játszótereken használata tilos. Használata csak felnőtt közvetlen felügyelete mellett engedélyezett!
Figyelem! 3 év alatti gyermekek nem használhatják!
Zuhasnásveszély!

Figyelem! Nem adható 3 év alatti gyermekeknek. Csak felnőtt közvetlen felügyelete mellett használható. A terméket csak felnőtt szerelheti össze, és használat előtt mindig ellenőrizni kell.

Lefoglalom és átveszem az én áruházamban

Rendelés helyett a kívánt termékeket online, díjmentesen le is foglalhatja és mindössze 4 óra múlva, de legkésőbb a következő nyitvatartási napon átveheti OBI áruházában.

Más vásárlók által vásárolt egyéb termékek

A termékek megadott ára és elérhetősége az „Én áruházam" címszó alatt kiválasztott áruház jelenleg érvényes árait és elérhetőségeit jelenti.
A megadott árak forintban értendőek és tartalmazzák a törvényben előírt mértékű áfát.
JVÁ= a gyártó által javasolt fogyasztói ár

* A Gardena termékvásárláshoz kötött promóció szervezője a Husqvarna Magyarország Kft. (1044 Budapest, Ezred u. 1-3.). A Promócióhoz kapcsolódó adatrögzítést- és feldolgozást illetve a pénzvisszafizetéssel kapcsolatos feladatokat a Husqvarna Magyarország Kft látja el. A tájékoztatás nem teljes körű, bővebb információt és szabályzatot itt talál.

Lap tetejére