LUX Classic dekopírfűrészlap fához finom T-szár 2 darab

Cikkszám 3259819

Az OBI áruházban Budapest, Fogarasi út

nem elérhető

Dekopír fűrészlapok

Termékleírás

Cikkszám 3259819

Ez a LUX-TOOLS Classic dekopírfűrészlap barkács- és ezermestermunkákhoz készült. Rugalmas HCS-szénacél anyagának köszönhetően különösen puha anyagokhoz ideális. Egyenes és ívelt vágások kivitelezésére is alkalmas fában, farostlemezekben vagy forgácslapokban. A termék egyesíti a masszivitás és a rugalmasság előnyeit. A fűrészlap a fa munkadarabok megmunkálásához szükséges keménységgel rendelkezik. Ezenkívül kellőképpen ellenálló a munkafolyamatot természetesen kísérő hőfejlődéssel szemben is. Különösen kis erőkifejtéssel használható ingalöketes lombfűrészekkel, melyek esetén csak csekély felületi nyomás szükséges, és a fűrészforgács eltávolítása is tökéletes.

A lombfűrészlap tiszta magassága 100 mm és szélessége 8 mm, ami kényelmes kezelést tesz lehetővé. Fogazott vágási magassága 75 mm. T-szárral rendelkezik, és megfelelő kompatibilis gépekkel is használható. Szilárdan rögzíthető az elektromos dekopírfűrészek szárában, és a teljes vágásmagasság mentén egyenletes vezetés jellemzi. A csomag két részes készletet tartalmaz, hogy szükség esetén mihamarabb rendelkezésre álljon a cserealkatrész.

Müszaki adatok

Termékjellemzők
Anyag:Acél
Méretek és tömeg (nettó)
Tömeg:10 g
Magasság:10,0 cm
Szélesség:8 mm
Mélység:1 mm

A termékek megadott ára és elérhetősége az „Én áruházam" címszó alatt kiválasztott áruház jelenleg érvényes árait és elérhetőségeit jelenti.
A megadott árak forintban értendőek és tartalmazzák a törvényben előírt mértékű áfát.
JVÁ= a gyártó által javasolt fogyasztói ár

Lap tetejére