LUX Classic dekopírfűrészlap fémhez T-szár 2 darab

Cikkszám 3259983

Az OBI áruházban Budapest, Fogarasi út

nem elérhető

Dekopír fűrészlapok

Termékleírás

Cikkszám 3259983

Ez a LUX-TOOLS Classic dekopírfűrészlap kiváló tulajdonságokkal rendelkezik acél vagy nemesacél munkadarabok vágásához. A HSS gyorsacélból készült fűrészlap kiválóan megfelel a fémmegmunkálás különleges követelményeinek. Ez a különleges ötvözet egyesíti a remek anyagstabilitást a munkafolyamatok közben természetes módon fellépő hőmérsékletingadozásokkal szembeni megbízható ellenállóképességgel. Emellett praktikus szerszám is, amely nagyszerű eredményeket tesz lehetővé az otthoni barkácsolás során. 1 mm és 5 mm közötti anyagvastagság között finom vágásokat tesz lehetővé. A fűrészlapok T-szárral rendelkeznek, így gond nélkül és szilárdan foghatók be fűrészgépekbe.

A dekopírfűrészlap 1,2 mm-es osztásközű mart fogazással rendelkezik, vágáshossza 50 mm, tiszta magassága pedig 75 mm. Ezáltal jó szerszámvezetést, felhasználóbarát kezelhetőséget tesz lehetővé, csekély erőkifejtés mellett. A fémfűrészlap csővágás és felületvágás esetén is kiváló eredményeket biztosít. A 2 részes készlet a többszöri használat miatti szerszámkopás vagy -törés esetén azonnal biztosítja a tartalékot, így a felesleges állásidők jelentősen csökkenthetők.

Müszaki adatok

Termékjellemzők
Anyag:Acél
Tartalom:2 Darab
Méretek és tömeg (nettó)
Tömeg:10 g
Magasság:7,6 cm
Szélesség:8 mm
Mélység:1 mm

A termékek megadott ára és elérhetősége az „Én áruházam" címszó alatt kiválasztott áruház jelenleg érvényes árait és elérhetőségeit jelenti.
A megadott árak forintban értendőek és tartalmazzák a törvényben előírt mértékű áfát.
JVÁ= a gyártó által javasolt fogyasztói ár

* A Gardena termékvásárláshoz kötött promóció szervezője a Husqvarna Magyarország Kft. (1044 Budapest, Ezred u. 1-3.). A Promócióhoz kapcsolódó adatrögzítést- és feldolgozást illetve a pénzvisszafizetéssel kapcsolatos feladatokat a Husqvarna Magyarország Kft látja el. A tájékoztatás nem teljes körű, bővebb információt és szabályzatot itt talál.

Lap tetejére