2021.01.16. 1:23


A közölt adatok a kiválasztott áruházra vonatkoznak a megjelenítés, illetve a nyomtatás időpontjában. Változásokért nem vállalunk felelősséget.

A.S. Création Designbook fátyoltapéta Csillagok petrolkék-zöld

Cikkszám 4173217
  • Maradék nélkül, szárazon lehúzható
  • Fali ragasztásos technika
  • Nincs áztatási idő
Termékinformáció
 
6 799 Ft
1 283 Ft / m²

Áfával növelt ár Áfa 27%

Az OBI áruházban Budapest, Fogarasi út

Kizárólag az áruházban rendelhető meg.

Termékleírás

Cikkszám 4173217

OBI Designbook: modern és jövőbe mutató, inspiráló tapétatrendek
Mi köze van a fenntarthatóságnak, a digitalizációnak és a vintage nosztalgiának a tapétákhoz? Nagyon sok. Mert ezek a megatrendek központi szerepet kapnak a lakásunk kialakításával kapcsolatos döntéseinkben. Mint ahogy a politika, gazdaság, tudomány, kultúra és társadalom átfogó irányzatai is alapvetően meghatározzák értékrendünk, szükségleteink és életstílusunk kialakítását. Ezek jellemzik életérzésünket, és ezáltal úgy a divat és lakberendezés makrotrendjeit, mint a szezonális mikrotrendeket, úgymint a divatos színeket, formákat és mintázatokat - csupa olyan dolgot, amellyel mindennapjainkat egy időre megszépítjük. Azt, hogy hogyan hatnak a megatrendek a tapéták stílusára, az "OBI Designbookban" láthatjuk.

Mint egy ötletekkel teli vázlatfüzet, úgy gyűjti össze és mutatja be az aktuális kollekciókat és új terveket. Ez tehát izgalmas belátást enged a ma és a holnap tapétatrendjeibe, és inspirációs forrás lehet mindenkinek, aki a "fali divattal" foglalkozik és a választékért felelős.

Illesztés: toldásmentes
Tekercsméret: 10,05 m x 0,53 m

Müszaki adatok

Termékjellemzők
Típus:Nemszőtt tapéták
Szín:Olajkék
Mintadarab, áruminta:Egyéb
Méretek és tömeg (nettó)
Tömeg:810 g
Szélesség:53,0 cm

A termékek megadott ára és elérhetősége az „Én áruházam" címszó alatt kiválasztott áruház jelenleg érvényes árait és elérhetőségeit jelenti.
A megadott árak forintban értendőek és tartalmazzák a törvényben előírt mértékű áfát.
JVÁ= a gyártó által javasolt fogyasztói ár

Lap tetejére