2020.10.26. 11:54


A közölt adatok a kiválasztott áruházra vonatkoznak a megjelenítés, illetve a nyomtatás időpontjában. Változásokért nem vállalunk felelősséget.

A.S. Creation Murano fátyoltapéta fa hatású

Cikkszám 3925898
  • Maradék nélkül, szárazon lehúzható
  • Falra ragasztási technika
  • Nincs áztatási idő
  • Tekercsméret: 10,05 m x 0,53 m
  • Illesztés: toldásmentes
Termékinformáció
 
8 499 Ft
1 604 Ft / m²

Áfával növelt ár Áfa 27%

Az OBI áruházban Budapest, Fogarasi út

Kizárólag az áruházban rendelhető meg.

Termékleírás

Cikkszám 3925898

A natúr fák lenyűgöző sokszínűsége az Ön otthonába is megérkezhet a "Murano" fátyoltapétával. Élje ki kreativitását, és alakítson ki hangsúlyos helyeket az egyes csíkokkal, vagy a teljes helyiséget tapétázza ki az A.S. Creation fa hatású, sötétbarna tapétájával. Ebben a rendkívüli tapétában modernitás és természetesség egyesül - mindegy, hogy a nappaliról, a hálószobáról vagy a folyosóról van szó. A kiváló minőség jó fényállósággal, valamint csekély gyúlékonysággal jár. A tapétacsíkok a minta ellenére eltolás nélkül rögzíthetők a falra.

Fátyoltapéták kiváló felhasználási jellemzőkkel
A fátyoltapéták egyik különlegessége az, hogy a ragasztó közvetlenül felhordható a falakra, így többé nincs szükség tapétázó asztalra. Ezenkívül a fátyoltapéták nem igényelnek áztatási időt, egyszerűen, toldásmentesen helyezhetők el a nedves területen, és nedves szivaccsal lemoshatók. Ráadásul felújítás esetén a tapéta maradék nélkül, szárazon, egy darabban húzható le a falról.

A tekercs mérete: 10,05 m x 0,53 m
Illesztés: toldásmentes

Méretek és tömeg (nettó)
Tömeg:1,08 kg
Szélesség:53,0 cm

A termékek megadott ára és elérhetősége az „Én áruházam" címszó alatt kiválasztott áruház jelenleg érvényes árait és elérhetőségeit jelenti.
A megadott árak forintban értendőek és tartalmazzák a törvényben előírt mértékű áfát.
JVÁ= a gyártó által javasolt fogyasztói ár

Lap tetejére