Az Ön böngészőjének beállításai tiltják a cookie-kat. Annak érdekében, hogy a honlap funkciói korlátozás nélkül használhatóak legyenek, kérjük, engedélyezze a cookie-kat, és frissítse az oldalt.

Az Ön webböngészője elavult. Frissítse böngészőjét a nagyobb biztonság, sebesség és élmény érdekében!

Yume Hóvirágmező textilmintás készrefestett papírtapéta fehér

Cikkszám 4701355

Az OBI áruházban Budapest, Fogarasi út

nem elérhető

Dekoratív tapéták

Termékleírás

Cikkszám 4701355

Erfurt Yume Textilmintás, dombornyomott, készre festett papírtapéta 3 divatos színben: Hóvirágmező (törtfehér), Karamell álom (beige), Rejtélyes szürkület (világosszürke). Az ERFURT YUME tapétát a japán esztétikára olyannyira jellemző elegáns egyszerűség ihlette. Alkalmazása könnyed és gyors, mégis erős téralakító hatással bír és azonnali esztétikai élményt nyújt. A három szín - törtfehér, bézs és szürke - az álmokra jellemző belső békét idézi elő és üzenetként az egyszerűségben rejlő szépséget hordozza.A termék fő előnye: alkalmas egy nagyon gyors, tiszta, korszerű fal/szoba felújításra festés nélkül. Gyors mert csak tapétázni kell. Tiszta mert a tapéta készre festett, tehát tapétázás nem kell festeni, munkavégzés után sokkal könnyebb a takarítás. Korszerű és környezetbarát, mert újrahasznosított papírból készül.A termék főbb előnyei: eltünteti a fal egyenetlenségeit, költség- és időtakarékos, környezetbarát és egészséges lakótérről gondoskodik, PVC és lágyítószer mentes, allergiások számára is kiválóan alkalmas, lég- és páraáteresztő - diffúzióra nyitott és szabályozza a nedvességet, rendkívül egyszerű és hatékony felhasználás, elfedi a falfelület egyenetlenségeit (költségtakarékosság a felületelőkészítés során), számos alkalommal átfesthető, rendkívül kopásálló / nagyon stabil textúra, dombornyomott papírtapéta - 100 % papír.

A termékek megadott ára és elérhetősége az „Én áruházam" címszó alatt kiválasztott áruház jelenleg érvényes árait és elérhetőségeit jelenti.
A megadott árak forintban értendőek és tartalmazzák a törvényben előírt mértékű áfát.
JVÁ= a gyártó által javasolt fogyasztói ár

Lap tetejére