Az Ön böngészőjének beállításai tiltják a cookie-kat. Annak érdekében, hogy a honlap funkciói korlátozás nélkül használhatóak legyenek, kérjük, engedélyezze a cookie-kat, és frissítse az oldalt.

Az Ön webböngészője elavult. Frissítse böngészőjét a nagyobb biztonság, sebesség és élmény érdekében!

Folyami kavics tarka 16-32 mm 1000 kg Big-Bag

Cikkszám 4166997

  • Szemcseméret: 16-32 mm
  • Tarka, duplán mosott, lekerekített formájú kavicsok
  • Big-Bagben történő szállítás, tömeg: 1000 kg
Termékinformáció
 
47 990 Ft
48 Ft / kg

Áfával növelt ár Áfa 27%

Az OBI áruházban Budapest, Fogarasi út

Kizárólag az áruházban rendelhető meg.

Termékleírás

Cikkszám 4166997

A duplán mosott, sok lekerekített formájú kvarckövet tartalmazó folyami kavics kellemes színekkel rendelkezik. Kis arányban törött köveket is tartalmazhat.

6-8-es szemcsemérettel kiváló minőségű esésvédő borításként használható: megfelel az EN 1176-1 játszótéri eszközökre és talajokra vonatkozó szabványnak. Nagyon jó ütéscsillapítás és tompítás a kerek kövek magas arányának köszönhetően. Hosszú élettartamú, tiszta, természetes és igényes megjelenésű játszóterek kialakításához.

16-32 mm-es szemcsemérettel kiváló minőségű tetőkavicsként használható: nem tartalmaz hozzátapadt vagy finom szemcséket, töröttkő-tartalma alacsony, és mészmentes.
150 mm-300 mm-es szemcseméret: Kézzel válogatott, különböző színű és formájú kavicsok.

Ideális a kert és a táj modern és könnyen gondozható kialakításához
Ez a termék kiválóan használható füvekkel és cserjékkel beültetett köves ágyásokhoz, talajtakaróként vagy a ház falai köré. A kövek kerti utak és terek, valamint parkok burkolására is használhatók. A kavicsok kerti kutak, akváriumok és gabionok töltőanyagaként is kiválóan használhatók

Műszaki adatok:
- Szemcseméret: 16-32 mm
- Szemcse: kerek szemcsék
- Színe: tarka
- Feldolgozás: duplán mosott
- Ömlesztett súly: 1650 kg/m
- Csomagolás: Big-Bag
- Tartalma: 1000 kg

Mely szemcseméretek alkalmasak gabionokhoz?
A gabionkövek megfelelő mérete mérvadó a szükséges rendelt mennyiség szempontjából, hiszen ezáltal határozható meg, hogy milyen szorosan helyezkednek el a kövek a gabionokban. Emellett a méret azért is fontos, hogy a kövek ne essenek ki egyszerűen a gabionokból.
A gabionok rácssűrűsége, vagyis a drótok egymástól való távolsága meghatározza a gabionkövek minimális szemcseméretét.
- 50 x 50 mm-es és kisebb rácssűrűség: min. 32 mm-es szemcseméret
- 50 x 100 mm-es és kisebb rácssűrűség: min. 45 mm-es szemcseméret
- 50 x 200 mm-es és kisebb rácssűrűség: min. 80 mm-es szemcseméret
Ezek természetesen irányadó értékek, és a kőzet fajtájától függően valamennyivel eltérhetnek felfelé vagy lefelé.

Mennyi kőre van szükség a gabionokhoz?
Nem lehet pontos átlagot mondani arra a kérdésre, hogy mennyi kő fér egy gabionba. A szemcseméret, az alak és a kőzetfajta különböző térkitöltést eredményeznek. Ökölszabályként a következő képlet használható: gabion térfogata + 20 százalék = a szükséges gabionkövek tonnában megadott súlya. Nagyon nagy köveknél a többlet akár 30% is lehet, míg nagyon kicsi szemcseméretnél 10%-is elég lehet.

Strapabíró Big-Bag zsákos csomagolás és szállítás
A Big-Bag egy költséghatékony, nagy méretű csomagolás. Egy nagy, polipropilénből készült, egyszer használatos zsákról van szó, amely felül nyitott. A kiszállítás többször használatos EURO raklapon történik. A Big-Bageket darus teherautókkal történő szállításhoz tervezték, és a nehezen megközelíthető helyeken (kerítéseken túl, tetőkön vagy városi területeken) is lehelyezhetők vagy kiüríthetők.

Szép átmenetek és optimális alátét
Gyepszegélyekkel vagy szegélykövekkel szépen választhatja el a kavicsos részeket a szomszédos földes részektől. Alátétként használjon gyomosodásgátló filcet. Az azonos méretű szemcsékből álló színkeverékekkel egyedi jelleget kölcsönözhet a különböző helyeknek.

Ömlesztett árukkal és kövekkel kapcsolatos általános megjegyzések
A natúr termékek színe, struktúrája és mérete az előfordulástól függően változó lehet. A kövek méretére vonatkozó adatok a szita lyukbőségére vonatkoznak. Hosszabb kövek esetén a nagyobb oldalhosszak és kis arányban kisebb kövek a szitálási technika miatt nem kerülhetők el. Több fajta "mosott" kivitelben kerül kiszállításra. A csomagolás során azonban kopásból származó por keletkezhet.

Müszaki adatok

Termékjellemzők
Típus:Kovakövek
Szemcseméret:16 - 32 mm
Szín:Többszínű
Ömlesztett súly:1650 kg/m
Tartalom:70 kg
Méretek és tömeg (nettó)
Tömeg:1 000,0 kg
Magasság:100,0 cm
Szélesség:75,0 cm
Mélység:85,0 cm

A termékek megadott ára és elérhetősége az „Én áruházam" címszó alatt kiválasztott áruház jelenleg érvényes árait és elérhetőségeit jelenti.
A megadott árak forintban értendőek és tartalmazzák a törvényben előírt mértékű áfát.
JVÁ= a gyártó által javasolt fogyasztói ár

Lap tetejére