2021.03.07. 7:31


A közölt adatok a kiválasztott áruházra vonatkoznak a megjelenítés, illetve a nyomtatás időpontjában. Változásokért nem vállalunk felelősséget.

Premium játszóhomok tűzben szárított 25 kg/zsák

Cikkszám 4426979

Az OBI áruházban Budapest, Fogarasi út

nem elérhető

Díszkavicsok & díszkövek

Termékleírás

Cikkszám 4426979

Premium játszóhomokunkhoz különösen kiváló minőségű, természetes homokot használunk. Hiszen nem minden homok egyforma. Szárított kvarchomokunk hosszú feldolgozási folyamaton esik át: többször megmossák, és a minőséget optimalizáló szitáló berendezéseken halad át. Ezután egy speciális eljárással, tűzben szárítva teszik még kiválóbbá. Az eredmény: egy rendkívül tiszta és a speciális szemcseméretnek köszönhetően nagyon puha játszóhomok. A TÜV Nord által folyamatosan végzett felügyelet magától értetődő, és abszolút biztonságos minőséget garantál. A játszóhomokot szárítva szállítjuk ki. A játék élménye és az optimális formázhatóság érdekében: a homokozóba történő betöltést követően kicsit nedvesítse meg a Premium játszóhomokot.

A termékek megadott ára és elérhetősége az „Én áruházam" címszó alatt kiválasztott áruház jelenleg érvényes árait és elérhetőségeit jelenti.
A megadott árak forintban értendőek és tartalmazzák a törvényben előírt mértékű áfát.
JVÁ= a gyártó által javasolt fogyasztói ár

Lap tetejére