Az Ön böngészőjének beállításai tiltják a cookie-kat. Annak érdekében, hogy a honlap funkciói korlátozás nélkül használhatóak legyenek, kérjük, engedélyezze a cookie-kat, és frissítse az oldalt.

Az Ön webböngészője elavult. Frissítse böngészőjét a nagyobb biztonság, sebesség és élmény érdekében!

Fidelio eleséggolyó rovarokkal háló nélkül 30 darab

Cikkszám 4722963

Az OBI áruházban Budapest, Fogarasi út

nem elérhető

Eledel vadon élő madaraknak

Termékleírás

Cikkszám 4722963

A rovarokat is tartalmazó Fidelio eleséggolyó igazi prémium minőségű ínyencség valamennyi magokkal és lágyeleséggel táplálkozó madár számára. Magától értetődően az összetevők rendkívül kiváló minőségű és elsősorban kiegyensúlyozott keverékét tartalmazza, amelyek kifejezetten a hazai vadmadarak igényeihez igazítva alakítottak ki. A magas zsírtartalom extra adag energiát is biztosít, amelyet a kert tollas lakói szívesen vesznek magukhoz minden nap. Különösen kedvelik a szintén benne rejlő, fehérjében gazdag rovarokat is.

takarmány típusa: Kiegészítő takarmány

Forgalmazó:
Degro GmbH & Co. KG Donauwörther Straße 3-5 D-86641 Rain

Engedély száma (azonosítószám): DE-BY-1-00273

Állatkategória: szabadon élő vadmadarak

Alkalmazási terület:
Etetés

Etetési javaslat:
A vadmadarak etetőhelyre szoktatása érdekében naponta, leginkább a kora reggeli vagy eseti órákban etessen. Különösen alkalmas házi verebek, mezei verebek, fenyőpintyek, zöldikék, tengelicek, csízek és süvöltők számára. Az etetőhelyet az időjárástól és ideális esetben a természetes ragadozók (pl. macskák) hozzáférésétől védve kell kialakítani. Úgy igazítsa az etetőhelyet, hogy a talajon táplálkozó vadmadár-fajoknak is elegendő táplálék jusson. Az etetőhely távolabbi környezetében megfelelő búvóhelyről is gondoskodjon a vadmadarak számára. A vadmadarak ezeket az etetőhelyen való hosszabb tartózkodás során használják. Ügyeljen az etetőhely tisztaságára is. A lehetséges kórokozókkal szembeni időben történő védekezés érdekében az etetőhelyet legalább hetente egyszer tisztítsa ki.

Diéta:
Nem

Összetétel:
Gabona, olajok és zsírok, vetőmagok, rovarok, ásványi anyagok

Müszaki adatok

Termékjellemzők
Eledel fajtája:Kiegészítő eledel
Csomagolás módja:Vödör
Tartalom:2 500 g
Tartalom:2,5 kg
Tartalom:30 Darab
Méretek és tömeg (nettó)
Tömeg:3,15 kg
Magasság:20,0 cm
Szélesség:23,0 cm
Mélység:23,0 cm

A termékek megadott ára és elérhetősége az „Én áruházam" címszó alatt kiválasztott áruház jelenleg érvényes árait és elérhetőségeit jelenti.
A megadott árak forintban értendőek és tartalmazzák a törvényben előírt mértékű áfát.
JVÁ= a gyártó által javasolt fogyasztói ár

Lap tetejére